Specialisten

Nieuw interieur? Kom naar de woonwinkel Aanhuis.nl Deurningen !

Van kale nieuwbouw naar stijlvol interieur? Makkelijk!

Elke nieuwbouwwoning is als een wit vel papier, kaal en vol opties! Natuurlijk heb je al ideeën hoe je jouw nieuwe woning wilt inrichten. Maar hoe je de ideeën omzet tot een sfeervol en mooi interieur dat lijkt je een hele klus? Hoeft niet!

Want samen met de vakmensen van Aanhuis.nl combineer je raamdecoratie, vloer, stalen deuren, gordijnen, behang en meer tot de perfecte match! Onze stylisten zijn experts als het gaat om het inrichten van je woning.

 

Kies in de woonwinkel het mooiste interieur en laat het leggen van de vloer, monteren van de raamdecoratie of plaatsen van stalen deuren aan onze vakmensen over. Voor een super mooie woninginrichting die perfect afgewerkt is.

Alles onder één dak; heel handig en enorm tijdbesparend!

Stel jouw woning is dat witte vel papier, jij mag tekenen en iemand heeft de pen, kleurpotloden, sjablonen en meer al klaar gelegd, fijn toch? Dat is onze showroom: vloerstalen, raamdecoratie, gordijnstoffen en meer staan al voor je klaar, onder één dak! Jouw voordeel? Je ziet direct of de houtlook pvc vloer matcht met je favoriete kleur plisségordijnen.

Zo maak je snel de beste keuzes. Wil je graag uitgebreid interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Snappen wij, een beeld zegt meer dan duizend woorden. En bij Aanhuis.nl kan dat! Van moodboard tot 3D-tekening van jouw maatwerk kast – wij maken graag jouw toekomstige interieur zichtbaar.

Interieuradvies, realiseer jouw woonwensen!

Van advies tot inmeten en monteren van jouw nieuwe woninginrichting; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 75 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?

Toe aan een compleet nieuwe inrichting?

Onze klanten waarderen ons met een 9,3. Niet zo heel gek want wij leveren vakwerk voor een mooi en sfeervol thuis. Vlot, vakkundig en geen gedoe door de nummer 1 voor het compleet aanpakken van je woning. Ben je op zoek naar het perfecte interieur voor bepaalde kamers of vind je het tijd voor een compleet nieuw interieur? Voor beide vragen ben je bij Aanhuis.nl aan het juiste adres.

Bekijk onze reviews

Woninginrichting voor elke stijl

Vloeren, raamdecoratie en gordijnen, kasten op maat, stalen deuren, buitenzonwering en horren, vloerverwarming en zelfs behang. Dat wil jij toch ook? Zoek je een specifiek product? Aanhuis.nl Deurningen biedt je een compleet pakket als het gaat om jouw woninginrichting.

Het interieur van je woning is bepalend voor je thuisgevoel, los van de mensen, huisdieren of buren. Je bent op zoek naar:

  • De juiste combinatie van jouw favoriete kleuren
  • Materialen met een prettige uitstraling
  • Een perfecte combinatie voor alles tussen plafond en vloer

Omdat woninginrichting onze passie is helpen wij je graag om mooie combinaties en goede keuzes te maken. Deel jouw wensen en juist je zorgen met onze stylist en profiteer van vakkundig advies.

Alles van planning tot montage

Je wordt niet alleen bij het kiezen van je woninginrichting begeleidt. Ook bij alle verschillende processen van planning, inmeten en de uitvoering van alle werkzaamheden. Bij Aanhuis.nl gaat woninginrichting niet alleen om maatwerk gordijnen of trendy behang.

Wij begeleiden je tot en met de oplevering van alle verschillende producten. Samen realiseren wij jouw eigen prachtige woonstijl. Zin in? Kom langs in de Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt en laat je inspireren!

Kom naar de winkel!