Specialisten

Interieuradvies aan huis

Een nieuw huis, een nieuw begin, een nieuwe fase in je leven. Wat neem je mee, wat laat je achter? Wat zijn je wensen en behoeftes? Hoe maak je deze lege bladzijde in je leven weer persoonlijk? Je wilt je er immers zo snel mogelijk thuis voelen. Maar hoe doe je dat? Als je een gaat voor een nieuwbouwproject heb je een huis gekocht vanaf een plattegrond. Hoe maak je dat persoonlijk?

Bij het inrichten van je nieuwe huis moet je allerlei keuzes maken. Welk materiaal kies je voor de vloer, wat ga je doen met de wanden? Wat ga je doen met je keuken? Voor welke raambekleding kies je? Hoe ga je het indelen? Wat verhuist er mee en wat laat je achter? Waar moet je beginnen?

“Voor het maken van al deze keuzes help ik je graag.” Aan het woord is Marloes Bosch van Roodbosch Interieurstyling. “Zorg dat je een goede basis neerzet, denk vanuit functie en gezinssituatie.”

Marloes biedt advies aan huis. Voor mensen die een nieuwbouwwoning betrekken of reeds betrokken hebben, organiseert ze een speeddate van 2 uur. Om deze 2 uur zo goed mogelijk te kunnen benutten, is het handig om van te voren al je vragen op papier te zetten. “Tijdens dit advies kun je bijvoorbeeld beeldmateriaal laten zien van wat je aanspreekt qua sfeer, maar waarvan je je afvraagt hoe je dit toepast. Je kunt plattegronden laten zien van je nieuwe huis. Misschien heb je een indelingsprobleem met het meubilair dat reeds is aangeschaft of met je mee verhuist. Misschien heb je staaltjes verzameld, maar weet je niet goed hoe je het moet samenvoegen met de rest. Ik kan een goede analyse maken en jullie hiermee verder helpen, zodat jullie stijl het best tot zijn recht komt, en de ruimte weer persoonlijk wordt.”

  

Tijdens het twee uur durende advies kan alles op het gebied van interieur, kleuradvies, stijl, indeling, verlichting en materiaalkeuzes aan Marloes gevraagd worden. Het is aan de klant zelf om te bepalen over welke ruimtes advies wordt ingewonnen. “Ik zorg ervoor dat jij enthousiast en vol nieuwe inspiratie en praktische ideeën weer naar huis gaat!”

Wil je meer informatie over deze speeddate van 2 uur bij Roodbosch Interieurstyling, neem dan contact op met Marloes. www.roodbosch.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.