Wemenpark

Hengelo
Toekomstig aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
65 - 150m2

Over dit project

Wemenpark, mooier kun je niet wonen

Wonen in het Wemenpark betekent wonen met een parkje voor de deur, het stadscentrum om de hoek en de Albert Heijn op 100 meter afstand. Wonen in bijzonder fraaie appartementen of studio's in gerestaureerde historische gebouwen of stijlvolle karakteristieke nieuwbouw. Dat alles in een groene setting langs de Drienerbeek. We doen ons uiterste best om u het gevoel te geven; "mooier kun je niet wonen".

Dr. Ariƫnsschool

De Dr. Ariƫnsschool wordt voor het grootste deel behouden en gerestaureerd. Het deel dat gebombardeerd is geweest alsmede de aanbouw aan de oostgevel verkeren in slechte conditie en worden gesloopt. Dit maakt ruimte vrij voor een royale entree vanuit de binnenstad naar het Wemenpark, waarbij vanaf deze zijde het Badhuis, voor het eerst in de geschiedenis, ook zichtbaar wordt.

Het Badhuis

Het Badhuis zal in zijn huidige vorm blijven bestaan. De fraaie oostgevel met stijlkenmerken van de Haagse school, zal goed zichtbaar worden vanaf de Oldenzaalsestraat. Door de transparante tussenlaag, tussen de het bestaande badhuis en de nieuw te bouwen verdiepingen erboven, zullen de contouren van het bestaande Badhuis goed zichtbaar blijven en deze accentueren.

Parkappartementen

Dit gebouw is nog niet in zijn geheel ontwikkeld. Wat uitstraling, indeling en comfort betreft ligt het ambitieniveau hoog. Er zullen totaal 18 appartementen worden gerealiseerd in 3 woonlagen. Onder deze woonlagen wordt op de begane grond niveau naast de entree in bergruimte en parkeren voorzien.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wemenpark

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden