De Steern

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen aan de geliefde Deldenerstraat
Droste Vastgoedontwikkeling ontwikkelt op een unieke locatie in Hengelo een bijzonder nieuwbouwproject. Het betreft drie kleinschalige appartementengebouwen, met elk 8 appartementen. Het betreffen luxe koopappartementen, gelegen in een groene en levendige omgeving. Op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Hengelo, het gezondheidspark om de hoek en nog mooier: u wandelt zo Landgoed Twickel op.

Statige klasse
Drie kleinschalige appartementsgebouwen met elk 8 luxe appartementen in een stijlvolle, statige architectuur. Een robuust en tijdloos uiterlijk, met alle comfort en heerlijk veel licht van binnen.

Locatie
Wonen op een geliefde locatie tussen de villa’s & het Twickel. Steern staat op een heerlijk locatie. U woont hier omgeven door natuur, ruimte, rust en groen, maar u heeft ook het centrum van Hengelo binnen handbereik.

Natuur
De Steern staat aan de westkant van Hengelo, een prachtige omgeving om te wandelen of fietsen. Binnen vijf minuten bent u in het uitgestrekte landgoed Twickel met zijn prachtige kasteel en kasteeltuinen.

Bereikbaarheid
Wilt u de stad uit, dan zit u met de auto zo op de A35. Liever met het OV? Vlakbij uw appartement is het treinstation Hengelo Gezondheidspark.

Centrum Hengelo
Binnen 10 minuten fietst u naar het gezellige centrium van Hengelo. Hier kunt u gezellig uit eten, naar het theater, een terrasje doen of winkelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Steern
Koopwoningen
8
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden