online marketing

Nieuwbouw in Beckum

Hengelo
Toekomstig aanbod

Over dit project

In het gezellige dorp Beckum is het goed wonen en fijn leven.
In samenwerking met de Dorpsraad van Beckum en de Gemeente Hengelo doen wij er alles aan om dit zo te houden. Het doel van Beckum is het in stand houden van de leefbaarheid en waar mogelijk te verbeteren. Belangrijk onderdeel hierin is het bieden van voldoende woningaanbod.

Laat ons daarom weten hoe u hier tegenaan kijkt! Bent u zelf op zoek naar een passende woning, en zo ja aan welke voorwaarden moet deze woning dan voldoen. We willen zo goed mogelijk in kaart brengen wat de behoefte is, zodat we daar gezamenlijk een goed plan kunnen realiseren.

Doe mee aan ons onderzoek en geeft uw behoefte aan. Hoewel de officiële verkoop in een later stadium van start zal gaan is dit hét moment om jouw interesse en woonwensen kenbaar te maken.

Klik op de button projectwebsite om naar de enquête te gaan. Zie ook: https://www.nieuwbouwinbeckum.nl/#aanmelden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwbouw in Beckum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden