online marketing

Huren op Seahorse

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hengelo - Hengelo
Archief

€ 1.150,- p.m. tot € 1.180,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 113m2
Kaveloppervlak
153 - 212m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De verhuur is gestart!

Wonen in een karakteristieke, groene en hoogwaardige woonomgeving op het terrein van de voormalige Koninklijke Weefgoederen Fabriek. Welkom bij ‘Huren op Seahorse’; wonen op industrieel erfgoed!

Op het Seahorse-terrein woont u op een bijzondere historische plek, in de meest duurzame wijk van Hengelo, met het comfort van nu. De woningen zijn zoals gezegd Nul-Op-De-Meter en genereren net zo veel energie als ze verbruiken bij een normaal gebruik, daarmee is uw energierekening zeer laag. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en uiteraard wordt er gasloos gebouwd.

De 12 huurwoningen liggen aan de R.A. de Monchystraat, in het hart van deze mooie nieuwe wijk. De bouw is in volle gang en de prognose voor de oplevering is november/december 2021. Comfort vindt u als vanzelfsprekend in deze heerlijk geïsoleerde woningen met een tuingerichte woonkamer, een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers en een ruime zolder.

Kortom: Huren op Seahorse betekent zorgeloos wonen in een Nul-Op-De-Meter-woning in een gezellige wijk en met alle voorzieningen bij de hand!

Wilt u ook Huren op Seahorse? Via de knop belangstelling kunt u zich inschrijven en uw eigen account aanmaken. In dit account kunt u via het online inschrijfformulier uw interesse kenbaar maken voor één of meerdere bouwnummers.

Graag tot ziens op Seahorse!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren op Seahorse
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
12
Huurprijs (p.m.)
€ 1.150,- tot € 1.180,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden