Huren op Seahorse

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 1.315,- p.m. tot € 1.450,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 121m2
Kaveloppervlak
185 - 353m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Wonen in een karakteristieke, groene en hoogwaardige woonomgeving op het terrein van de voormalige Koninklijke Weefgoederen Fabriek. Welkom bij ‘Huren op Seahorse’; wonen op industrieel erfgoed!

Op het Seahorse-terrein woont u op een bijzondere historische plek, in de meest duurzame wijk van Hengelo, met het comfort van nu. De woningen zijn zoals gezegd Nul-Op-De-Meter en genereren net zo veel energie als ze verbruiken bij een normaal gebruik, daarmee is uw energierekening zeer laag. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en uiteraard wordt er gasloos gebouwd.

De 10 huurwoningen liggen aan de M. de Witstraat, in het hart van deze mooie nieuwe wijk. De bouw van de 10 huurwoningen is in volle gang. De verhuur start op 3 mei 2022. Een voorzichtige prognose voor de oplevering is het vierde kwartaal van 2022. De huurprijzen variëren van € 1.315,- - € 1.450,- . De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 120 m2.

Comfort vindt u als vanzelfsprekend in deze heerlijk geïsoleerde woningen met een tuingerichte woonkamer, een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers en een ruime zolder.

Kortom: Huren op Seahorse betekent zorgeloos wonen in een Nul-Op-De-Meter-woning in een gezellige wijk en met alle voorzieningen bij de hand!

Graag tot ziens op Seahorse!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren op Seahorse
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
10
Huurprijs (p.m.)
€ 1.315,- tot € 1.450,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden