Marskant

Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Marskant
Wie midden in de stad wil wonen, kan over een paar jaar terecht in de nieuwe woonbuurt tussen de Helmerstraat en Marskant. Op de plaats van de Willemschool, de stadstuin én parkeerplaats Marskant, komen straks vrije bouwkavels. Het college van B en W heeft op dinsdag 11 mei ingestemd met het ontwerp bestemmingsplan.

In samenwerking met het Waterschap wordt de Berflobeek vernieuwd en beleefbaar gemaakt. Hierbij maken we de stad klimaat bestendiger en verhogen we de kwaliteit van de Berflobeek en ontstaat er een aantrekkelijk woonmilieu.
In het ontwerp is plaats voor 25 beekgerichte kavels met vrijstaande of geschakelde Stadsvilla’s. Langs de Marskant komen kavels voor Stadswoningen die als een stedelijke wand worden doorgezet. Deze worden individueel ontworpen en mogen onderling juist verschillend zijn in vormgeving. Het is nu nog te vroeg om al wat te zeggen over de prijzen van deze kavels.

Het kan nog wel even duren voordat het bestemmingsplan onherroepelijk is en dat er gestart gaat worden met de uitgifte van de kavels. Het bouwrijp maken van de grond is begonnen in augustus 2021.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Marskant
Koopwoningen
25
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden