online marketing

Watertorenpark Hengelo

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
94 - 200m2
Kaveloppervlak
86 - 96m2
Inhoud
337 - 711m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

BUITENGEWOON WONEN IN HET FRAAIE WATERTORENPARK!
NU IN VERKOOP - INSCHRIJVEN KAN T/M ZONDAG 2 MEI 23:59 UUR
Schrijf je in via de website www.watertorenpark.nl

Het Watertorenpark wordt een prachtige plek om te wonen en te recreëren. De groene wijk krijgt al aardig vorm: er is een bestemming voor de monumentale gebouwen en de watertoren, en alle vrije kavels zijn verkocht! Nu zijn de parkwoningen aan de beurt.

De 16 exclusieve parkwoningen aan het hofje in het park worden modern, stoer en eigentijds. Alle parkwoningen worden gasloos opgeleverd en zijn daardoor helemaal klaar voor de toekomst! Een vide maakt het licht in huis en het hout in de gevel zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Parkeren kan op je eigen terrein. Het worden woningen met een unieke indeling, in verschillende uitvoeringen (twee-, twee-en-een-half-, drie- of vierlaags). Je kan voor een woning kiezen aan het water of aan het park met een tuin die doorloopt in het park.

Alle informatie over de 16 parkwoningen, zoals prijzen en plattegronden zijn te vinden op de interactieve kaart op de projectwebsite. Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan nu in vóór zondag 2 mei 23:59 uur voor de woning van jouw voorkeur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Watertorenpark Hengelo
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden