Park Veldwijk

Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

Over dit project

Woononderzoek Park Veldwijk

Op dit moment onderzoeken wij de vraag naar appartementen aan het Apolloplein in Park Veldwijk Hengelo. Wij zijn erg benieuwd of en hoe u in een appartement op deze plek zou willen wonen. Wij nodigen u dan ook graag uit om deel te nemen aan de enquête, zodat wij inzicht krijgen in de diverse woonwensen. Dit kost slechts enkele minuten van uw tijd.

U vindt hier een aantal vragen over uw voorkeur voor een appartement, uw buitenruimte, parkeren en uw woonsituatie. Op deze manier willen wij proberen de woningen nog beter te laten aansluiten op uw wensen.

We vinden het belangrijk dat u kunt wonen zoals u dat wilt! De resultaten van deze enquête worden meegenomen in de verdere ontwikkeling en uitwerking van het plan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Veldwijk
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden