online marketing

Noabers Veldwijk Noord Athenestraat

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 935,- p.m. tot € 935,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 91m2
Kaveloppervlak
1637 - 1637m2
Inhoud
388 - 388m3

Over dit project

Aan de Athenestraat in Hengelo zijn net 11 splinternieuwe huurwoningen gebouwd met slapen en baden op de begane grond. Je kunt er direct gaan wonen, want de woningen zijn al opgeleverd!

Er is nog 1 woning beschikbaar! Ben je enthousiast? Kom dan een kijkje nemen! Je kunt bellen op het volgende telefoonnummer: 085 273 23 77 voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Als toekomstige bewoner heb je, naast je eigen huis, berging en terrasje, een gemeenschappelijke ruimte en gezamenlijke binnentuin met de andere bewoners tot je beschikking.
Binnen dit unieke woonconcept, mét burenhulp en wederkerigheid, woon je in een veilige en sociaal aangename setting. De gezamenlijke ruimte kan gebruikt worden voor het organiseren van gemeenschappelijke activiteiten en zo je buren beter te leren kennen.

Alle woningen zijn opgeleverd met een zeer complete keuken met o.a. een vaatwasser, inductiekookplaat met afzuigkap, combimagnetron/oven en een koelkast met vriesvak.

Naast het wonen, kun je ook slapen en baden op de begane grond. De open ruimte op de 1e verdieping kun je inrichten als extra tweede slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte. Bovendien zijn alle woningen duurzaam gebouwd, want ze beschikken over een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen.

In de wijk zijn allerlei voorzieningen aanwezig, waaronder een ruim en gevarieerd winkelaanbod, medische voorzieningen en meerdere sportfaciliteiten. Met vijf à tien minuten fietsen sta je in de Hengelose binnenstad.

Wat moet je weten:
• Huurprijs: € 935,- per maand;
• Er wordt een leeftijdsgrens gehanteerd, vraag ons naar de voorwaarden;
• Screening van kandidaten op basis van aangeleverde gegevens (inkomen + NVM Woontoets);
• Servicekosten bedragen op voorschotbasis € 20,- per maand;
• Kosten levering en verbruik elektriciteit woning en berging op voorschotbasis € 15,- per maand (tussenmeter);
• Levering en verbruik van water dient de bewoner met het desbetreffende waterleidingbedrijf overeen te komen (hoofdmeter).

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Noabers Veldwijk Noord Athenestraat
Start verhuur
2021 (3e kwartaal)
Huurwoningen
11
Huurprijs (p.m.)
€ 935,- tot € 935,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden