Noabers Veldwijk Noord Athenestraat

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 935,- p.m. tot € 935,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 91m2
Kaveloppervlak
1637 - 1637m2
Inhoud
388 - 388m3

Over dit project

Woensdag 8 juni van 15:00 tot 17:00 ben je van harte welkom een kijkje te komen nemen bij de woningen van Noabers Veldwijk Noord (Athenestraat). Wil je langskomen? Geef dit dan wel van te voren even door. Bel naar 085 273 23 77 of mail naar info@nieuwwonentwente.nl

In Veldwijk Noord te Hengelo zijn net 11 splinternieuwe huurwoningen aan de Athenestraat gebouwd. Je kunt er direct gaan wonen, want de woningen zijn al opgeleverd!

Als toekomstige bewoner heb je, naast een eigen woning en berging, een gemeenschappelijke groepsruimte en binnentuin met de andere bewoners tot je beschikking. Dit nieuwbouwproject, Noabers Veldwijk Noord, is een nieuw woonconcept. Het hoofddoel van dit woonconcept is het bevorderen van de maximale zelfstandigheid van de bewoners in een veilige en sociaal aangename setting. Mét burenhulp en wederkerigheid. De gemeenschappelijke groepsruimte moet je zien als een ondersteunende faciliteit voor de bewoners om het hoofddoel te realiseren. De groepsruimte kan gebruikt worden voor het organiseren van gemeenschappelijke activiteiten of voor het opdoen van sociale contacten en het beter leren kennen van je medebewoners. Burenhulp van en door bewoners zal bij dit concept een belangrijke rol spelen; precies waarom het complex de naam "Naobers Veldwijk Noord" heeft gekregen. 

Alle woningen zijn opgeleverd met een zeer complete keuken met een vaatwasser, inductiekookplaat met afzuigkap, combimagnetron/oven en een koelkast met vriesvak. Naast het wonen, kun je ook slapen en baden op de begane grond. De open ruimte op de 1e verdieping kun je inrichten als extra slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte. Bovendien zijn alle woningen duurzaam gebouwd, want ze beschikken over een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen.

In de wijk Veldwijk Noord zijn allerlei voorzieningen aanwezig, waaronder een ruim en gevarieerd winkelaanbod, medische voorzieningen en meerdere sportfaciliteiten. Met vijf à tien minuten fietsen sta je in de Hengelose binnenstad.

Wat moet je weten:
•Huurprijs: € 935,- per maand
•Screening van kandidaten op basis van aangeleverde gegevens (inkomen + NVM Woontoets)
•Servicekosten bedragen op voorschotbasis € 20,- per maand
•Kosten levering en verbruik electriciteit woning en berging op voorschotbasis € 15,- per maand (tussenmeter)
•Levering en verbruik van water dient de bewoner met het desbetreffende waterleidingbedrijf overeen te komen (hoofdmeter)

Ben je enthousiast? Neem dan contact met ons op of ga naar onze website, nieuwwonentwente.nl, zoek op Noabers Veldwijk Noord en schrijf je in via de 'Ik heb belangstelling'-knop.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Noabers Veldwijk Noord Athenestraat
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
11
Huurprijs (p.m.)
€ 935,- tot € 935,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden