Noabers Veldwijk Noord

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 935,- p.m. tot € 935,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 91m2
Kaveloppervlak
1637 - 1637m2
Inhoud
388 - 388m3

Over dit project

In Hengelo wordt in de wijk Veldwijk Noord een nieuw woonconcept van 11 huurwoningen met baden en slapen op de begane grond gerealiseerd. Het complex is gelegen aan de Athenestraat. Een toekomstige bewoner heeft naast de eigen woning en berging een gemeenschappelijke groepsruimte en binnentuin met de andere bewoners ter beschikking.

Het hoofddoel van dit woonconcept is dat voor de bewoning van de woningen de toekomstige bewoners de maximale zelfstandigheid bevorderen in een veilige en sociaal aangename setting waarbij burenhulp en wederkerigheid uitgangspunt zijn. De gemeenschappelijke groepsruimte moet dan ook worden gezien als een ondersteunende faciliteit voor de bewoners om dit hoofddoel te realiseren. Zo kan de groepsruimte gebruikt worden voor het organiseren van gemeenschappelijke activiteiten of  ter bevordering van contacten tussen de bewoners waardoor zij elkaar beter leren kennen. Ook de hierboven genoemde burenhulp van en door bewoners zal bij dit concept een belangrijke rol spelen, vandaar dat het complex de naam "Naobers Veldwijk Noord" heeft gekregen. 

De woningen zijn duurzaam gebouwd hetgeen zich ondermeer vertaalt in de aanwezigheid van een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen. Voorts zijn de woningen voorzien van een keukenblok met keukenapparatuur bestaande uit een vaatwasser, inductiekookplaat, combimagnetron/oven, koelkast met vriesvak en afzuigkap. Op de begane grond heb je een slaap- en badkamer. De open ruimte op de 1e verdieping kan als extra slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte dienen.

In de wijk Veldwijk Noord zijn allerlei voorzieningen aanwezig zoals een ruim en gevarieerd winkelaanbod (ondermeer meerdere grote supermarkten) medische voorzieningen en sportfaciliteiten (zoals sporthal Veldwijk en een tennisvereniging.).

Bijzonderheden:
- Screening van kandidaten op basis van aangeleverde gegevens (inkomen + NVM Woontoets);
- Huurprijs: € 935,- per maand;
- Servicekosten bedragen op voorschotbasis € 20,- per maand;
- Kosten levering en verbruik electriciteit woning en berging op voorschotbasis € 15,- per maand (tussenmeter);
- Levering en verbruik van water dient de bewoner met het desbetreffende waterleidingbedrijf overeen te komen 
  (hoofdmeter);

Heb je belangstelling schrijf je dan in bij Nieuw Wonen Twente (www.nieuwwonentwente.nl).

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten  (kavels en woningen) in de regio.   
Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag. 
 
Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Noabers Veldwijk Noord
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
11
Huurprijs (p.m.)
€ 935,- tot € 935,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden