Medaillon 6 Patiowoningen

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 294.000,- tot € 309.000,-

Over dit project

Op 2 december van 17:00 tot 19:00 zullen wij in voorverkoop gaan met 6 patiobungalows op het Medaillon bij Dura Vermeer te Hengelo. Schrijf je in op de website van het Medaillon om op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen omtrent dit project!

Zes patiobungalows op het Medaillon te Hengelo!

Op de hoek van de Pieter de Hoochstraat en de Fre Cohenstraat is Dura Vermeer bezig met de ontwikkeling van zes fraaie patiowoningen. Koken, eten, wonen, slapen en baden, alles kan hier op de begane grond. Op maar liefst 93 vierkante meter woonoppervlakte, wordt u van alle gemakken voorzien. Daarnaast ervaart u het comfort van de patio: heerlijk buiten genieten, in alle privacy! Het beste van twee werelden: alles gelijkvloers maar met een eigen patio. Deze woning biedt alles om lang en comfortabel in te kunnen wonen.

De zes woningen in het kleinschalige plan worden omgeven door groen. Aan de zijkant van de blokken wordt een wadi aangelegd voor de opvang van regenwater. Alle woningen worden voorzien van een complete keuken en sanitair. Ook worden ze standaard uitgerust met een warmtepompinstallatie voor een milieuvriendelijke manier van verwarmen.

Mensen die er wonen weten het al: in het Medaillon is het heerlijk leven. U woont er midden in een mooie, groene omgeving en op steenworp afstand van allerlei wijkvoorzieningen en de binnenstad. De wijk is met aandacht en zorg ontwikkeld. Bij alles wat we doen staat blijvende, duurzame kwaliteit voorop. Dat ziet u bijvoorbeeld terug in de stijlvolle architectuur van de huizen, de vriendelijke erfafscheidingen en de harmonie tussen de huizen en de openbare ruimte erom heen.

Kenmerken:
- Voorzien van sanitair en een complete keuken
- Parkeren op eigen terrein
- Woonoppervlakte ca. 93 m²
- Kaveloppervlakte ca. 175 m²
- Voorzien van een warmtepompinstallatie
- Er zijn vele extra meerwerkopties te kiezen om de woning helemaal naar eigen wens af te werken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zonnepanelen of een dakopbouw met twee extra slaapkamers en een tweede badkamer.

Collegiale verkoop met Des Huizes Makelaardij en Leverink en Assen Resultaat makelaars.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Medaillon 6 Patiowoningen
Start verkoop
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
6
Prijs
€ 294.000,- tot € 309.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden