online marketing

Kavels Borgmanweg / Else Mauhsstraat

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 148.750,- tot € 286.875,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
350 - 675m2
Inhoud
1 - 1m3

Over dit project

Altijd al zelf willen bouwen? In een bestaande woonomgeving is het nu mogelijk je eigen droomhuis te bouwen op een unieke ruime en groene plek aan de Borgmanweg / Else Mauhsstraat in de Hasseler Es te Hengelo.

Kavel 3 met een koopsom van € 148.750,- ligt op een perceel van ca. 350 m2
Kavel 4 met een koopsom van € 286.875,- ligt op een perceel van ca. 675 m2

Kavelnummers 1 en 2 zijn reeds verkocht en inmiddels bebouwd.

Vind je het lastig om naast de koopsom van een bouwkavel een goed beeld te krijgen van de bijkomende bouwkosten van een woning? Lees meer informatie op www.huisopkavel.nl.

Mocht je belangstelling hebben dan kun je contact opnemen met Nieuw Wonen Twente (085 - 273 23 77 / info@nieuwwonentwente.nl).

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kavels Borgmanweg / Else Mauhsstraat
Start verkoop
2021 (3e kwartaal)
Koopwoningen
2
Prijs
€ 148.750,- tot € 286.875,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden