Unieke huurwoningen Nieuwe Es

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 950,- p.m. tot € 975,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 121m2
Kaveloppervlak
113 - 182m2
Inhoud
421 - 438m3

Over dit project

Naast de koopwoningen die worden gerealiseerd op de Nieuwe Es hebben wij nu ook unieke huurwoningen!

Nieuwe Es ligt in de driehoek tussen 't Wilbert, groengebied Het Weusthag en nieuwbouwwijk het Medaillon. De bestaande woonomgeving is de laatste jaren grondig gerenoveerd en veranderd in een schone, veilige en gezellige wijk met alles bij de hand. Groot winkelcentrum, scholen, sportvelden, tennisbaan, zwembad, kinderboerderij, natuur en water? Allemaal aanwezig! Bijkomend voordeel: de Nieuwe Es ligt op 5 minuten fietsafstand van het centrum van Hengelo.

In totaal voor de verhuur zijn er 2 verschillende woningtypes; allebei anders maar met een stoere, robuuste architectuur die zich kenmerkt door een ingetogen, kubistische uitstraling.

- type Waterlelie; stoere, roodbruine woning met subtiele variatie in het metselwerk en lekker grote raampartijen. Een aantal woningen heeft extra grote ramen aan de voorzijde waardoor de keuken heerlijk licht is. Je hebt drie lagen leefruimte dus iedereen vindt al snel zijn favoriet plekje.

- type Bloementuin; robuuste woning in een lichte gevelkleur met variatie en stoere metalen details in het metselwerk. Je hebt drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. Enkele woningen, grenzend aan het park, hebben een doorgemetselde dakkapel en/of groot terras aan de voorzijde.

Inkomenseis: 3,5 x bruto maandhuur (incl. vaste toeslagen en vakantiegeld);
Studenten verhuur is niet toegestaan.

Nieuwsgierig? Neem contact op met Nieuw Wonen Twente.

Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Unieke huurwoningen Nieuwe Es
Start verhuur
2019 (4e kwartaal)
Huurwoningen
20
Huurprijs (p.m.)
€ 950,- tot € 975,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden