online marketing

Elisahof

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 451.266,- tot € 451.266,-

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 119m2
Kaveloppervlak
345 - 345m2
Inhoud
488 - 488m3

Over dit project

Bouw reeds gestart, verwachte oplevering oktober 2021 ! Dus snel gereed om levensloopbestendig te wonen !

Woningtype Jet is een vrijstaande woning waar je levensloopbestendig kunt wonen.
Wonen, slapen, baden en koken; allemaal gelijkvloers! Op de verdieping heb je 2 extra (slaap)kamers.

Het betreft een woning, voorzien van alle gemakken. Met een slaap- en badkamer op de begane grond ben je klaar voor de toekomst. Het is ruim, comfortabel en volledig opgesteld. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers. Verder is de woning voorzien van duurzame snufjes die het wonen comfortabeler maken en tegelijkertijd energiebesparend. De woning wordt gasloos opgeleverd en voorzien van een lucht-water-warmtepomp. Daarnaast heeft de woning een fijne tuin en een eigen oprit. Het laatste bouwnummer (nr. 3) staat te koop voor voor € 451.266,- v.o.n.

De woning wordt gasloos opgeleverd en is voorzien van een luchtwaterwarmtepomp. Opties zijn reeds bepaald dus het is niet meer mogelijk om wijzigingen in de plattegronden aan te brengen.
Wel is het nog mogelijk keuken en sanitair uit te zoeken (leidingwerk kan echter niet meer worden verplaatst).

Voor meer informatie en gekozen opties van de woningen kan je contact opnemen met Nieuw Wonen Twente.

Parkachtig wonen in Elisahof te Hengelo

Wonen middenin het groen en aan het water in een volledig nieuwe wijk; dat maakt wonen in Elisahof uniek. Stijlvolle woningen grenzend aan het Laurapark en dichtbij het Tuindorpbad staan op speelse wijze tussen de bestaande bomen en paden in het water. De natuurlijke tonen zie je terug in de woningen, zodat het gevoel van de natuur continu aanwezig is. Bovendien is de ligging van Elisahof is in alle opzichten perfect. De kinderen kunnen lopend naar school, terwijl jij zo in de supermarkt bent voor een kleine boodschap of geniet van een lekker kop koffie in één van de vele cafés in Hengelo; het is allemaal mogelijk. In Elisahof worden 40 woningen gerealiseerd, waaronder 28 twee-onder-één-kapwoningen en 12 vrijstaande woningen.

Bijzonderheden:
• Woningborg garantie
• Inclusief keuken en badkamer (stelpost)
• Hoog afwerkingsniveau
• Inclusief keuken en badkamer (stelpost)
• Mogelijkheid voor baden / slapen begane grond
• Duurzaam: voorzien van warmtepomp en zonnepanelen

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Elisahof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40
Prijs
€ 451.266,- tot € 451.266,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden