Elisahof

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 329.950,- tot € 554.950,-

Kenmerken

Woonoppervlak
140 - 140m2
Kaveloppervlak
215 - 575m2
Inhoud
535 - 560m3

Over dit project

PARKACHTIG WONEN IN ELISAHOF

De bouw van de woningen in fase 1 gaat van start ! Hoe fijn is dat. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.
Heb je belangstelling voor de woningen (fase 2) dan komen we graag met je in contact.

Het totale plan omvat 40 woningen (vrijstaand en tweekapper). Op de vrijstaande kavels is het tevens mogelijk een semi-bungalow te bouwen. Wil je meer weten over de vele nieuwe opties in Elisahof ? Ga dan met ons in gesprek over de mogelijkheden die er zijn om op deze unieke plek jouw droomwoning te realiseren. Deze nieuwe opties zijn onder andere de hierboven genoemde bouw van een semi-bungalow met baden/slapen begane grond, het spiegelen van een woning waardoor een woonkeuken gerealiseerd kan worden. Geef je wensen aan en we denken met je mee!!

Een volledig nieuwe wijk in het park; dat maakt Elisahof zo uniek. In het zuidwesten van Hengelo verrijzen riante woningen en stijlvolle appartementen aan het zo fijne aangrenzende Laurapark. De nieuwe wijk is omringd door groen en water. Het historische waterrijke karakter van dit gebied wordt subtiel afgewisseld met de stijlvolle woningen. Elisahof bestaat uit 28 twee-onder-één-kap en 12 vrijstaande woningen. In het midden van de wijk komt een vierlaags complex met 22 sociale huurappartementen onder beheer van Welbions.

De ligging van Elisahof is in alle opzichten perfect. De kinderen kunnen lopend naar school terwijl je zelf zo in de supermarkt bent voor een kleine boodschap of geniet van een lekker kop koffie in één van de vele cafés in Hengelo; het is allemaal mogelijk. Het is een wijk met een vriendelijk uitstraling waar bewoners zich direct thuis voelen.

Bijzonderheden:
- Woningborg garantie;
- Inclusief keuken en badkamer (stelpost);
- Prijzen vanaf € 329.950,- v.o.n.;
- Hoog afwerkingsniveau;
- Diverse indelingsvarianten;
- Mogelijkheid voor baden / slapen begane grond;
- Duurzaam, voorzien van warmtepomp en zonnepanelen;
- Nieuwbouw in een bestaande omgeving;
- Wonen in het Laurapark;

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio.
Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Elisahof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40
Prijs
€ 329.950,- tot € 554.950,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden