Elisahof

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 329.950,- tot € 554.950,-

Kenmerken

Woonoppervlak
140 - 140m2
Kaveloppervlak
215 - 575m2
Inhoud
535 - 560m3

Over dit project

WE GAAN STARTEN MET DE BOUW VAN FASE 2 ! WIL JIJ EIND VOLGEND JAAR WONEN ELISAHOF? DAT KAN!

Er zijn nog een paar bouwnummers van deze fase beschikbaar met een grote variëteit aan types.
Het gaat hierbij om de volgende bouwnummers:

bouwnummer 1 - tweekapper (type Sophie)
bouwnummer 3 - vrijstaande semi - bungalow (type Jet)
bouwnummer 14 - vrijstaand (type Laura)
bouwnummer 36 - vrijstaande woning (type Laura).

Parkachtig wonen in Elisahof te Hengelo

Wonen middenin het groen en aan het water in een volledig nieuwe wijk; dat maakt wonen in Elisahof uniek. Stijlvolle woningen grenzend aan het Laurapark en dichtbij het Tuindorpbad staan op speelse wijze tussen de bestaande bomen en paden in het water. De natuurlijke tonen zie je terug in de woningen, zodat het gevoel van de natuur continu aanwezig is. Bovendien is de ligging van Elisahof is in alle opzichten perfect. De kinderen kunnen lopend naar school, terwijl jij zo in de supermarkt bent voor een kleine boodschap of geniet van een lekker kop koffie in één van de vele cafés in Hengelo; het is allemaal mogelijk. In Elisahof worden 40 woningen gerealiseerd, waaronder 28 twee-onder-één-kapwoningen en 12 vrijstaande woningen. Er zijn volop opties om jouw ideale woning in Elisahof samen te stellen. Welke woonwensen heb jij? Bespreek ze in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars en ontdek meer over de woonmogelijkheden in Elisahof!

De ruime twee-onder-één-kapwoningen, woningtype Sophie, zijn compleet uitgerust en voorzien van duurzame materialen en verrassende indelingen. Lees meer informatie onder woningtype Sophie.
De vrijstaande woningen, woningtype Laura, krijgen allemaal een eigen identiteit met tijdloze architectuur. Lees meer informatie onder woningtype Laura.

Op enkele kavels kan ook gekozen worden voor een andere optie, namelijk woningtype Jet of het nieuwe woningtype Victoria. Vraag één van onze makelaars naar de mogelijkheden.
Woningtype Jet is een vrijstaande woning waar je levensloopbestendig kunt wonen. Deze woningen zijn ruim, comfortabel en volledig voorbereid op de toekomst. Wonen, slapen, baden en koken; allemaal gelijkvloers! Op de verdieping kun je een extra (slaap)kamer realiseren. Je hebt een fijne tuin en een eigen oprit. Bovendien heb je de keuze om de dakopbouw op de 1e verdieping aan de voorzijde of aan de achterzijde van de woning te laten plaatsen. Daarnaast zijn de woningen voorzien van duurzame snufjes die het wonen comfortabeler maken en tegelijkertijd energiebesparend. Ze worden gasloos opgeleverd en voorzien van een luchtwaterwarmtepomp.

Woningtype Victoria is een levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoning. Met een slaap- en badkamer op de begane grond ben je helemaal klaar voor de toekomst. Bovendien heb je een fijne tuin en een eigen oprit. Op de eerste verdieping heb je twee ruime slaapkamers, ideaal als logeer- of hobbykamer. Daarnaast zijn de woningen voorzien van duurzame snufjes die het wonen comfortabeler maken en tegelijkertijd energiebesparend.

Bijzonderheden:
• Woningborg garantie
• Inclusief keuken en badkamer (stelpost)
• Prijzen vanaf € 329.950,- v.o.n.
• Hoog afwerkingsniveau
• Inclusief keuken en badkamer (stelpost)
• Diverse indelingsvarianten
• Mogelijkheid voor baden / slapen begane grond
• Duurzaam: voorzien van warmtepomp en zonnepanelen
• Start bouw begin 2021 en verwachte oplevering eind 2021!

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Elisahof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40
Prijs
€ 329.950,- tot € 554.950,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden