Nieuwe Es, fase 2

Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

FASE 2 VAN DE NIEUWE ES IN HENGELO KOMT ERAAN!

Wij zijn blij te kunnen melden dat er achter de schermen inmiddels hard wordt gewerkt aan de uitwerking van de tweede fase binnen nieuwbouwontwikkeling de Nieuwe Es! Zoals bij velen al bekend is de Nieuwe Es een prachtige ontwikkeling in de bestaande wijk de Hengelose Es. Grenzend aan het groene Weusthagpark, met alle dagelijkse voorzieningen, maar ook sportverenigingen, uitvalswegen en het centrum in de nabijheid, is de locatie van deze buurt top te noemen.

Fase 2 zal een vervolg worden op de eerste fase, waarvan de bouw al vergevorderd is. Naast de tussenwoningen en hoekwoningen die fase 1 bevat, zal fase 2 ook voorzien in een mooi aanbod van twee-onder-een-kapwoningen! Een nieuw en onderscheidend product met een fraaie ligging, daar wil je meer over weten. Houdt daarom Nieuw Wonen Twente en de projectwebsite www.nieuwe-es.nl in de gaten.

Omdat er hard wordt gewerkt om binnen afzienbare tijd te kunnen starten met de verkoop van deze tweede fase, willen we je hierover vast op de hoogte houden. Meld je daarom geheel vrijblijvend aan via onze site en wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Es, fase 2, middels digitale nieuwsbrieven van Nieuw Wonen Twente.

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail met inloggegevens voor je persoonlijk dashboard. Hierin staan de gegevens die je bij jouw aanmelding hebt doorgegeven. Tevens worden de keuzes die je de komende tijd maakt, ook in je persoonlijke dashboard bijgehouden. Dit doen we puur om te beoordelen of ons nieuwbouwplan past bij de mogelijkheden van degenen die erin geïnteresseerd zijn.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Es, fase 2
Start verkoop
01-01-2020
Koopwoningen
1
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden