Nieuwe Es, fase 2

Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuwe Es (fase 2) gaat eind februari in verkoop! Je bent op donderdag 27 februari tussen 18:00 en 20:00 uur van harte welkom bij De Houtmaat, Houtmaatweg 9 in Hengelo.

Na de succesvolle verkoop van fase 1, gaat fase 2 in februari in verkoop. Er worden 52 koopwoningen gebouwd, verdeeld over 8 verschillende woningtypes. Naast eerdere types uit fase 1 heeft fase 2 extra brede woningen van maar liefst 6 meter, extra diepe woningen en twee-onder-een-kapwoningen. Met een stoere en robuuste architectuur, maar tegelijkertijd ook speelse metselwerkverbanden en het gebruik van drie verschillende kleuren steen, hebben de woningen in de gehele tweede fase een frisse en eigentijdse uitstraling. Bovendien zijn alle woningen volledig gasloos en voorbereid op de toekomst.

NU AANMELDEN = VOORRANG BIJ VERKOOP
Wil jij wonen in een nieuwbouwhuis in Hengelo tussen ’t Wilbert, groengebied het Weusthag en nieuwbouwwijk het Medaillon? Meld je nu alvast aan op de projectsite nieuwe-es.nl, vul de enquête in en ontvang voorrang bij de start verkoop op 27 februari!

WONEN BIJ HET GROEN
Grootste pluspunt van Nieuwe Es is dat de wijk wordt gebouwd rond de uitlopers van het Weusthagpark. Het bestaande groen wordt versterkt door de aanleg van een mooi park in de Nieuwe Es. Het deel van dit park tussen de appartementencomplexen is nu al af en over niet al te lange tijd sluit ook de rest hierop aan. Nu al kunnen kinderen zich heerlijk uitleven op de nieuwe speelvoorzieningen in het park!

EN…… JE BUREN WONEN ER AL!
Alle 95 woningen uit fase 1 zijn inmiddels volledig verkocht of verhuurd en worden al grotendeels met veel plezier bewoond. Je toekomstige buren wonen dus al in Nieuwe Es. Zij genieten van alle voorzieningen in de buurt en het groen in de Nieuwe Es. Loop gerust eens door de wijk en maak alvast kennis met ze. Zij kunnen je zeker vertellen hoe prettig wonen het hier is.

ALLES DICHTBIJ
Nieuwe Es heeft het allemaal op het gebied van natuur en recreatie, maar ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver weg te zijn. Wil je toch iets verder gaan? Het centrum van Hengelo is goed bereikbaar. Met de bus ben je er binnen 5 minuten, met de fiets 5 á 10 minuten. Je woont ook vlakbij de uitvalswegen A1 en A35. In Nieuwe Es kunnen kinderen lopend naar de basisschool De Wilbertschool. Verderop in de wijk Hengelose Es en Het Medaillon vind je verschillende basisscholen en scholen voor middelbaar onderwijs. Ben je sportief aangelegd? Dan kun je in Nieuwe Es je hart ophalen. In de directe omgeving vind je onder meer de voetbalvelden van Achilles 12, Tennisclub ’t Weusthag en het Twentebad.
Nieuwsgierig? Bekijk alle impressies, specificaties, plattegronden en prijsranges op de projectsite nieuwe-es.nl.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Es, fase 2
Start verkoop
01-02-2020
Koopwoningen
1
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden