online marketing

Nieuwe Es, fase 2

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 255.000,- tot € 390.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 170m2
Kaveloppervlak
117 - 330m2
Inhoud
403 - 613m3

Over dit project

ENTHOUSIAST KUNNEN WE MELDEN DAT DE BOUW IN DECEMBER 2020 START!

Na de succesvolle verkoop van fase 1 is fase 2 in verkoop. Natuurlijk zijn de populaire types uit fase 1 terug, maar er zijn ook extra brede woningen (van maar liefst 6 meter) én twee-onder-een-kapwoningen. Zie jij jezelf hier wel wonen en wil je kans maken op een woning? Op de interactieve kaart op de website zie je in één oogopslag welke woningen beschikbaar zijn.

In het project bevinden zich 52 koopwoningen waarvan 16 twee-onder-één-kapwoningen en 36 rij- hoekwoningen. De woningen zijn verdeeld over 8 verschillende woningtypen. De woningen zijn volledig gasloos en voorbereid op de toekomst. Daarnaast worden alle woningen opgeleverd inclusief badkamer met sanitair, wand- en vloertegels. Liever zelf je badkamer regelen? Dat kan! Dan brengen wij de prijs voor de projectbadkamer in mindering op de prijs van je woning. Voor de onverkochte woningen zijn er reeds opties vastgelegd. Informeer bij onze verkopend makelaars naar de opties en mogelijkheden.

Nieuwe Es heeft het allemaal op het gebied van natuur en recreatie, maar ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver weg te zijn. Wil je toch iets verder gaan? Het centrum van Hengelo is goed bereikbaar. Met de bus ben je er binnen 5 minuten, met de fiets 5 á 10 minuten. Je woont ook vlakbij de uitvalswegen A1 en A35. In Nieuwe Es kunnen kinderen lopend naar de basisschool De Wilbertschool. Verderop in de wijk Hengelose Es en Het Medaillon vind je verschillende basisscholen en scholen voor middelbaar onderwijs. Ben je sportief aangelegd? Dan kun je in Nieuwe Es je hart ophalen. In de directe omgeving vind je onder meer de voetbalvelden van Achilles 12, Tennisclub ’t Weusthag en het Twentebad. Nieuwsgierig? Bekijk alle impressies, specificaties, plattegronden en prijsranges op de projectsite nieuwe-es.nl.

Grootste pluspunt van Nieuwe Es is dat de wijk wordt gebouwd rond de uitlopers van het Weusthagpark. Het bestaande groen wordt versterkt door de aanleg van een mooi park in de Nieuwe Es. Het deel van dit park tussen de appartementencomplexen is nu al af en over niet al te lange tijd sluit ook de rest hierop aan. Nu al kunnen kinderen zich heerlijk uitleven op de nieuwe speelvoorzieningen in het park!
Alle 95 woningen uit fase 1 zijn inmiddels volledig verkocht of verhuurd en worden al grotendeels met veel plezier bewoond. Je toekomstige buren wonen dus al in Nieuwe Es. Zij genieten van alle voorzieningen in de buurt en het groen in de Nieuwe Es. Loop gerust eens door de wijk en maak alvast kennis met ze. Zij kunnen je zeker vertellen hoe prettig wonen het hier is.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Es, fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
52
Prijs
€ 255.000,- tot € 390.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden