Bataafse Kamp Hengelo

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 400.000,- tot € 650.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
95 - 130m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

SPLINTERNIEUW WONEN IN EEN OUDE SCHOOL, HOE UNIEK IS DAT?
Bataafse Kamp is een bijzonder stukje Hengelo dat verleden en heden én stad en park met elkaar verbindt. Wonen in een penthouse, stadsvilla, maisonnette, parkwoning of appartement. Het kan binnenkort in een historisch schoolgebouw, op een kenmerkende plek, grenzend aan een fraai park.

In de zomer van 2019 hebben we de tender gewonnen en we zijn momenteel nog volop aan het tekenen, rekenen en verbeteren van de plannen om Bataafse Kamp om te toveren tot een uniek woongebouw. Dat kost tijd. Wij hebben te maken met een bestaand gebouw met een enorme cultuurhistorische waarde. Daar gaan we zorgvuldig mee om. Eind 2020 hopen we te starten met het verkoopproces. Ziet u zichzelf al op deze prachtplek wonen?
Meld u dan vast aan als geïnteresseerde voor 1 van de ruim 40 koopwoningen en/of koopappartementen.
Zo weet u zeker dat u op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bataafse Kamp Hengelo
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 44 beschikbaar
Prijs
€ 400.000,- tot € 650.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden