Park Veldwijk Hengelo fase 4

Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuw aanbod in Park Veldwijk Hengelo
Tweede helft 2020 in verkoop

Park Veldwijk is een heerlijke wijk om te wonen: een bestaande wijk met fraaie nieuwbouw. De wijk kenmerkt zich door het heerlijk groen en waterrijke Watertorenpark en het grote aanbod van (basis)voorzieningen.

Op dit moment zijn we volop in ontwikkeling met het nieuwe aanbod. In de volgende fase komen 6 rijwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. Heb jij interesse? Meld je dan alvast aan als geïnteresseerde via de projectwebsite. Daarnaast willen we je vragen mee te denken over de verkaveling, indeling en afwerking van de woningen. Laat het ons weten via de woonwensenquête, nadat je bent aangemeld. Dan nemen we jouw wensen mee in de verdere ontwikkeling.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Veldwijk Hengelo fase 4
Koopwoningen
12
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden