online marketing

De Brouwerij fase 1

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 265.000,- tot € 398.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 147m2
Kaveloppervlak
107 - 215m2
Inhoud
395 - 510m3

Over dit project

WONEN OP HET VOORMALIGE TERREIN VAN DE HENGELOSE BIERBROUWERIJ
NU IN VERKOOP - INSCHRIJVEN KAN T/M WOENSDAG 19 MEI 23:59 UUR
Schrijf je in via de website www.debrouwerijhengelo.nl

Comfortabel wonen in een autoluwe buurt, dicht bij het centrum van Hengelo, in een woning met een bijzondere industriële uitstraling. Dat kan in nieuwbouwproject De Brouwerij.

De eerste 34 woningen zijn verdeeld over zes woonblokken die met de achtertuin grenzen aan een rustige binnenplaats. Allemaal hebben ze een stoere architectuur die verwijst naar het industriële verleden van deze plek. Alle woningen hebben een mooie achtertuin. Een deel van de woningen kijkt uit over de beek die door de buurt kronkelt. Auto’s worden zoveel mogelijk aan het zicht onttrokken in hofjes en bezoekers parkeren aan de randen van het plan. Zo ontstaat een autoluwe woonwijk.

Alle informatie over de 34 stadswoningen, zoals prijzen en plattegronden zijn te vinden op de interactieve kaart op de projectwebsite. Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan nu in vóór woensdag 19 mei 23:59 uur voor de woning van jouw voorkeur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Brouwerij fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
34
Prijs
€ 265.000,- tot € 398.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden