De Brouwerij Hengelo

Inschrijving opent over 1 dagen. Ga alvast naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Binnenkort in verkoop: 34 prachtige stadswoningen op het voormalige terrein van de Hengelose Bierbrouwerij. Comfortabel wonen in een autoluwe buurt, dicht bij het centrum van Hengelo, in een woning met een bijzondere industriële uitstraling. Dat kan in nieuwbouwproject De Brouwerij.

De eerste 34 woningen zijn verdeeld over zes woonblokken die met de achtertuin grenzen aan een rustige binnenplaats. Allemaal hebben ze een stoere architectuur die verwijst naar het industriële verleden van deze plek. Alle woningen hebben een mooie achtertuin. Een deel van de woningen kijkt uit over de beek die door de buurt kronkelt. Auto’s worden zoveel mogelijk aan het zicht onttrokken in hofjes en bezoekers parkeren aan de randen van het plan. Zo ontstaat een autoluwe woonwijk.

Voor meer informatie zie de website: www.debrouwerijhengelo.nl
Interesse? Schrijf je dan nu vrijblijvend in als geïnteresseerde en we houden je op de hoogte per nieuwsbrief!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Brouwerij Hengelo
Koopwoningen
34
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden