online marketing

De Smelterij Hengelo

Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
78 - 174m2
Kaveloppervlak
45 - 130m2

Over dit project

Nieuwe woningen in Hengelo
Ooit was hier onder meer de smelterij van machinefabriek Stork gevestigd. Tegenwoordig is deze voormalige industrielocatie een geweldige plek om te wonen. Het jonge stadsdeel Hart van Zuid telt straks zo’n duizend woningen. Je woont hier in een dynamische omgeving, dicht bij het station en het centrum van Hengelo.

Van appartement tot eengezinswoning met tuin
Direct aan de entree van Hart van Zuid verrijst De Smelterij. Je vindt hier straks diverse typen woningen aan een groenstrook evenwijdig aan de Laan Hart van Zuid. Het aanbod verloopt van stedelijk – appartementen, dicht bij het station en centrum – naar groen-stedelijk – eengezinswoningen met tuin en parkeren op eigen terrein, wat verder van het centrum af.

Zoek jij als starter een appartement in Hengelo? Of droom je als doorstromer van eengezinswoning met een buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras, stadstuin of juist royale tuin? Nieuwbouwproject De Smelterij biedt voor elk wat wils. In december gaan er 24 appartementen en 11 grondgebonden woningen in verkoop. Meer informatie ga naar de projectwebsite www.thuisindesmelterij.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Smelterij Hengelo
Start (voor)verkoop
23-11-2021
Start (voor)verhuur
23-11-2021
Koopwoningen
35
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden