De Smelterij

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 308.000,- tot € 530.107,-

Kenmerken

Woonoppervlak
78 - 174m2
Kaveloppervlak
46 - 129m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

START BOUW BEKEND
De fundering is gerealiseerd en de bouw gaat in december verder en de verwachte oplevering is Q3 van 2023.

DE SMELTERIJ
Ooit was hier onder meer de smelterij van machinefabriek Stork gevestigd. Tegenwoordig is deze voormalige industrielocatie een geweldige plek om te wonen. Het jonge stadsdeel Hart van Zuid telt straks zo’n duizend woningen. Waarvan de 24 appartementen en 11 grondgebonden woningen van De Smelterij in december in verkoop gaan. Je woont hier in een dynamische omgeving, dicht bij het station en het centrum van Hengelo.

Van appartement tot eengezinswoning met tuin
Direct aan de entree van Hart van Zuid verrijst De Smelterij. Je vindt hier straks diverse typen woningen aan een groenstrook evenwijdig aan de Laan Hart van Zuid. Het aanbod verloopt van stedelijk – appartementen, dicht bij het station en centrum – naar groen-stedelijk – eengezinswoningen met tuin en parkeren op eigen terrein, wat verder van het centrum af.

Er is mogelijkheid om een extra overdekte parkeerplaats bij te kopen aan de buigerij. Kosten hiervoor zijn ca. € 12.500,- k.k.

Zoek jij als starter een appartement in Hengelo? Of droom je als doorstromer van eengezinswoning met een buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras, stadstuin of juist royale tuin? Nieuwbouwproject De Smelterij biedt voor elk wat wils. Welk type woning past het beste bij jouw woonstijl?

De Smelterij: alle mogelijkheden op een rij
De Smelterij in het jonge stadsdeel Hart van Zuid biedt straks een woning die past bij jouw woonwensen en budget.
- appartementen
- eengezinswoningen met drie of vier woonlagen, soms met dakterras
- eengezinswoningen met drie woonlagen

Station, centrum en uitvalswegen
Nieuwbouwproject De Smelterij verrijst aan zo’n groenstrook langs de Laan Hart van Zuid. Vanaf hier steek je zo de straat over naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum voor je dagelijkse boodschappen. Ook loop je in een paar minuten rechtstreeks naar het station. Bijvoorbeeld om naar de randstad te reizen voor een werkafspraak. Of je wandelt naar het stadscentrum om gezellig uit te gaan of te shoppen.

Op een steenworp afstand ligt ook het Industrieplein met een skatebaan voor de jongeren en het cultureel podium Metropool. Met de auto zit je zo op de snelweg A35. Daarmee is De Smelterij de ideale uitvalsbasis voor wie snel op zijn bestemming wil zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Smelterij
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
35
Prijs
€ 308.000,- tot € 530.107,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden