Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

De Smelterij Hengelo Woningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 327.500,- tot € 530.107,-

Kenmerken

Woonoppervlak
136 - 174m2
Kaveloppervlak
46 - 129m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Nog één stadswoning te koop!

Aan Laan Hart van Zuid tegenover het winkelcentrum Esrein komt De Smelterij. Hier smelten alles samen: gevarieerde, duurzame nieuwbouwwoningen op een geweldige locatie in Hengelo. In De Smelterij wordt het starters, gezinnen en 50-plussers mogelijk om hier te wonen. Zij kunnen kiezen uit bijvoorbeeld een comfortabel, gelijkvloers appartement of een ruime eengezinswoning. Welke woning doet jouw hart smelten?

De 11 eengezinswoningen komen in twee smaken. Messing: een klassieke eengezinswoning en Brons: een royale stadswoning met veel variatie. Het type Messing telt vijf eengezinswoningen met een traditionele woonindeling en tuin. Zoek jij een unieke woonbeleving? Kies dan voor een van de zes woningen van het type Brons. Hier kun je wonen, werken of hobby's op een unieke manier combineren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Smelterij Hengelo Woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 11 beschikbaar
Prijs
€ 327.500,- tot € 530.107,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden