De Brouwerij - fase 3

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 349.000,- tot € 409.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 137m2
Kaveloppervlak
113 - 183m2
Inhoud
415 - 488m3

Over dit project

Comfortabel wonen in een autoluwe buurt, dichtbij het centrum van Hengelo, in een woning met een bijzondere industriële uitstraling. Het kàn in nieuwbouwproject De Brouwerij! Op het voormalige terrein van de Hengelosche Bierbrouwerij is de derde fase in verkoop.

De 29 stoere stadswoningen van fase 3 zijn verdeeld over vijf woonblokken. De industriële architectuur sluit perfect aan bij eerdere fases en bij de rijke historie van deze fijne woonplek. De woningen grenzen met de achtertuinen aan een rustige binnenplaats. Ook de auto parkeer je aan deze zijde of in de vakken aan de kant van het spoor. Zo blijft het aan de voorzijde van de woningen autovrij. Blok 7 en 8 zijn bovendien gericht op de Veldbeek die door de wijk heen kronkelt. De andere blokken liggen aan het groen, waardoor je overal een heerlijk uitzicht hebt. Daarbij woon je hier energieneutraal waardoor je enorm bespaart op je maandlasten!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Brouwerij - fase 3
Woningen
0 van 29 beschikbaar
Prijs
€ 349.000,- tot € 409.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden