Bloemenbuurt

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 300.000,- tot € 355.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
103 - 194m2
Inhoud
109 - 115m3

Over dit project

BLOEMENBUURT HENGELO - 8 KOOPWONINGEN

WONEN IN DE BLOEMENBUURT

Welbions ontwikkelt 38 woningen; 8 eengezinswoningen voor de verkoop en 30 woningen voor de verhuur. De 8 koopwoningen zijn opgedeeld in twee blokken (blok F en G) en zijn onderdeel van een prachtige nieuwe buurt aan de Resedastraat, Narcisstraat, Gladiolenstraat en Zonnebloemstraat. U woont op loopafstand van van het vernieuwde, bruisende marktplein waar alle voorzieningen aan gelegen zijn. De snelweg, het openbaar vervoer en de Twentse natuur zijn eveneens binnen enkele minuten te bereiken. 

Deze woningen worden zeer compleet opgeleverd;
• Inclusief sanitair en tegelwerk:
• Inclusief keuken, voorzien van diverse apparatuur van Baars Topkeukens;
• Inclusief 4 zonnepanelen;
• Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping;
• Inclusief wit afgewerkte zolder (m.u.v. technische ruimte), welke is ingedeeld in twee ruimtes.

DUURZAAM WONEN

De woningen worden gasloos gebouwd en zijn zeer energiezuinig. Dit conform de BENG-norm; Bijna Energie Neutraal Gebouw. De woningen zijn voorzien van verschillende energiebesparende installaties, waaronder een hydrotop, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast zijn de woningen uitstekend geïsoleerd en beschikken ze op de begane grond en eerste verdieping over vloerverwarming. De gemeente Hengelo is druk bezig de omgeving rondom de woningen klimaatbestendig te maken. Zo is de buurt voorbereid op drogere zomers en nattere winters, door bijvoorbeeld wadi's. 

De woningen zijn voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem/wtw-installatie. Dit betekent dat er zowel lucht wordt afgezogen als ingeblazen. Frisse lucht wordt licht opgewarmd en de woning ingeblazen, waarna vervuilde lucht automatisch wordt afgezogen. Zo blijft het CO2 gehalte op pijl. De badkamer is voorzien van een sensor die de vochtigheid meet. Bij een hoge vochtigheidsgraad gaat het ventilatiesysteem harder afzuigen. 

EEN WONING KOPEN VAN WELBIONS

U koopt een woning van Welbions, dit betekent;
• Zelfbewoningsplicht; voor de eerste 2 jaren na oplevering van de woning mag de gekochte nieuwbouwwoning uitsluitend gebruikt worden om zelf te bewonen of door familieleden in de eerste graad.
• Omdat u een gedeelte uit een kadastraal perceel koopt, wordt het perceel door het kadaster ingemeten. De kosten hiervan bedragen € 450,- en worden doorberekend aan koper.
• Blok F, bouwnummer 23 tot en met 26, is beschikbaar voor de vrije verkoop (huurders van Welbions krijgen bij dit blok GEEN voorrang)
• Blok G, bouwnummer 27 tot en met 30, huurders die een sociale huurwoning bij Welbions huren krijgen bij dit blok VOORRANG mits zij een huurwoning LEEG achterlaten.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Aan de tuinafmetingen kunnen eveneens geen rechten worden ontleend.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bloemenbuurt
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 8 beschikbaar
Prijs
€ 300.000,- tot € 355.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden