De Kleine Koppeling

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 149.500,- tot € 230.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
44 - 67m2
Inhoud
149 - 217m3

Over dit project

60 appartementen
Een eigen appartement of studio kopen is nu bereikbaar voor bijna iedereen in Hengelo. Als je een appartement wil kopen bij De Kleine Koppeling, kun je namelijk in komen voor een aanvullende starterslening van de gemeente Hengelo met een maximum van € 33.000,-. En omdat de appartementen minimaal het label A+ hebben, kunt je ook nog eens € 20.000,- extra lenen, waardoor deze studio’s en appartementen al bereikbaar zijn met een bruto inkomen vanaf circa € 26.000,- per jaar.
Voorzien van alle gemakken in het hart van Hengelo
De oude technieklokalen van het Hofstedecollege worden verbouwd tot volledig nieuwe, moderne en duurzame appartementen en studio’s waar jij straks comfortabel kan wonen. Je komt straks binnen door een ruime entree met je eigen postkast. Verder is er een, gezamenlijke fietsenberging, zodat je deze niet buiten, of in je eigen berging hoeft te zetten. En natuurlijk je eigen berging, inpandig droog en schoon. De lift of de trap brengt je naar je verdieping, waar je nog duidelijk kan zien dat dit een schoolgebouw is geweest: een gang met aan weerzijde de entrees naar de appartementen. Voor de rest is alles nieuw in dit gebouw: dus modern en energiezuinig. Er is keuze uit een aantal woontypes: studio’s van 40 m2, zodat je lekker compact kan wonen en 2 kamer appartementen, variërend in grootte tot 86 m2. Zo kun je kiezen wat bij jouw leefstijl en portemonnee past.
Betaalbaar wonen in hartje Hengelo
Aan de rand van het centrum wonen is toch een heerlijk idee? Waarbij je het bruisende van het centrum op voetstaplengte hebt, maar de rust van wonen buiten het winkelcentrum. Je woont hier niet alleen op wandelafstand van het centrum, maar ook tegen het internationale NS-station en het busstation aan. Dus je stapt zo op de bus of trein. Superhandig als je ergens anders werkt, maar in Hengelo wil wonen. En wil je een avondje naar het Metropool voor een concert, heb je zin om een leuk festival te bezoeken of een cultureel uitstapje te doen dan weet je zeker dat je hier op jouw nieuwe woonplek in de Kleine Koppeling perfect woont: bij het Metropool en vlak bij de Schouwburg.

Voor meer informatie zie de projectwebsite www.dekleinekoppeling.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kleine Koppeling
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 60 beschikbaar
Prijs
€ 149.500,- tot € 230.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden