Meander Noord

Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

€ 263.091,- tot € 500.427,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 900m2
Kaveloppervlak
512 - 1023m2
Inhoud
180 - 1000m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Kavels Meander Noord dit najaar in verkoop

Bent u op zoek naar een kavel in landelijk Dalmeden? Dan is dit uw kans! Op vrijdag 4 oktober gaan de kavels aan de noordzijde van Meander Noord (fase 1) in de verkoop. De verkoop van de kavels vindt plaats in het stadhuis.
Het woongebied Meander ligt in het midden van de wijk Dalmeden. Tussen het woongebied Stromen en de groene Weide in. Bomen, houtsingels en hagen geven de buurtjes waaruit Meander is opgebouwd de nodige beslotenheid.

Vrije kavels
De kavels aan de noordzijde van Meander Noord zijn vrije kavels. Dat betekent dat u een stuk grond koopt van de gemeente waarop u, binnen de kaders van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan, uw vrijstaande woning bouwt.

Benieuwd naar de kavels?
Op www.kavelsinhengelo.nl staat meer informatie over de kavels. Hier vindt u de prijzen, grootte van de kavels, exacte maatvoering en voorwaarden.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt
Tijdens de start verkoop van de kavels van Meander Noord (fase 1) op 4 oktober geldt het principe ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Voordat we gaan starten met de verkoop organiseren we op dinsdag 17 september nog een informatieavond in het stadhuis. Hou onze website en sociale media in de gaten voor de exacte tijden van de informatieavond en de start verkoop.

Twee fasen
De kavels van Meander Noord verkopen we in twee fasen. De kavels aan de noordzijde van Meander Noord (fase 1) gaan dit najaar in de verkoop. Als de meeste kavels verkocht zijn, starten we met de uitgifte van de kavels aan de zuidzijde van Meander Noord (fase 2).

Meer over Dalmeden
In Dalmeden staat het landschap voorop. Het is een groene wijk met een landelijk karakter. Overal in het gebied is de natuur duidelijk aanwezig. Van boomgroepen tot grasland, houtsingels, hagen en water. Drie groene (brede) stroken doorsnijden het gebied: Beemd, Weide en Brink. Wie kiest voor Dalmeden, kiest voor buitengewoon wonen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Meander Noord
Start verkoop
2024 (4e kwartaal)
Prijs
€ 263.091,- tot € 500.427,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden