Elisabethstraat

Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Elisahof bestaat uit 40 twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Het appartementencomplex bestaat uit 22 sociale huurwoningen.

Elisahof wordt een groene buurt met een open karakter. Er staan waardevolle bomen en ook is de beek van grote landschappelijke waarde. Voetgangersbruggen zorgen voor verbinding en er is een groene zone voor voetgangers en fietsers.

Wanneer u geïnteresseerd bent om op deze plek te wonen, dan kunt u zich vrijblijvend voor dit project inschrijven. Door onder uw account uw woonwensen in te vullen, kan de ontwikkelaar deze woonwensen meenemen bij het maken van de plannen.

Nadat u zich heeft ingeschreven zult u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen op deze locatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Elisabethstraat
Koopwoningen
50
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden