Medaillon

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 294.000,- tot € 309.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
93 - 93m2
Kaveloppervlak
175 - 175m2
Inhoud
361 - 397m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

In Medaillon, de leuke wijk met het landelijk karakter in Hengelo, komen 6 patiowoningen nieuw in verkoop.

Koken, eten, wonen, slapen en baden, alles kan hier op de begane grond. Het beste van twee werelden: alles gelijkvloers met eigen patio. Deze woningen bieden alles om lang en comfortabel te wonen.

Wanneer u belangstelling heeft voor dit project kunt u zich via de website www.medaillonhengelo.nl aanmelden. U kunt daarbij aangeven of u interesse hebt in een vrije kavel of in een patiowoning. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen. Met deze aanmelding heeft u toegang tot uw eigen account. Onder uw account kunt u uw eigen woonwensen kenbaar maken en, indien beschikbaar, documenten m.b.t. het project downloaden.

Wanneer u dit formulier heeft ingevuld krijgt u eerst ter controle een bevestigingslink gemaild, naar het door u opgegeven emailadres. Indien u zich reeds heeft aangemeld, kunt u hier inloggen op uw account.

Ook zijn er 7 vrije kavels in verkoop. Van de vrije kavels zijn 5 bestemd voor een vrijstaande woning en 2 voor een twee-onder-één-kapwoning. De kavels variëren in grootte van 239 m² tot 546 m².

Meer informatie

Kenmerken

Project
Medaillon
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
6 (waarvan 45 beschikbaar)
Prijs
€ 294.000,- tot € 309.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden