Medaillon

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 94.405,- tot € 195.900,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
128 - 498m2

Over dit project

VERKOOP GESTART!!

Aan de noordkant van Hengelo, aan de rand van de stad maar nog wel aan de centrumkant van de snelweg A1, wordt de nieuwbouwwijk Medaillon gerealiseerd.

Wie wil er nu niet wonen tussen de Twense houtwallen en eeuwenoude eiken, op nog geen tien minuten fietsen van het Hengelose stadscentrum? Het kan in Medaillon, een ruime in aanbouw zijnde wijk, gelegen tussen de Achterhoekseweg en de Dijksweg in Hengelo. In totaal worden er ongeveer 200 energiezuinige woningen gebouwd, in verschillende typen en prijsklassen, zowel koop als huur.
Tijdens de aanleg van de woonwijk wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de bestaande natuur. De prachtige statige eiken en houtwallen maken deel uit van de inrichting van Medaillon. Geen wonder dat de wijk ook wel het groene sieraad van Hengelo wordt genoemd. Om de bewoners nog meer het gevoel te geven dat ze in een natuurlijke omgeving leven, hebben alle typen huizen dan ook de naam gekregen van een veldbloem, die hier nog volop bloeit. Medaillon is dus de woonwijk voor degene die in een natuurlijke omgeving wil wonen, maar ook graag dicht bij het centrum.

Maar Medaillon biedt nog meer voordelen. De houtmaat, een authentiek natuurgebied met een prachtige buitenplaats, een grote vijver en twee authentieke Saksische boerderijen, ligt op enkele minuten afstand. Zelfs het Weusthagbos en de kinderboerderij liggen om de hoek.
Ook zijn er in de directe omgeving van Medaillon belangrijke voorzieningen als scholen en een winkelcentrum. Gelegenheid tot sporten is er ook volop. In de directe omgeving zijn er voetbal-, korfbal en hockeyvelden, een fitnesscentrum, tennisbanen en een ijsbaan. En zelfs het Twentebad is snel te bereiken.

Volg de ontwikkelingen op de website!
Het groene sieraad van Hengelo begint inmiddels aardig vorm te krijgen. Een flink aantal huizen is inmiddels gereed en bewoond. Maar er wordt ook nog volop gebouwd in Medaillon. Naast de woningen die te koop of te huur zijn, is het ook mogelijk om een eigen kavel te kopen waarop u uw eigen droomhuis kunt realiseren.
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en het actuele woningaanbod in Medaillon? Schrijf u dan nu in via de projectwebsite!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Medaillon
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8 (waarvan 45 beschikbaar)
Prijs
€ 94.405,- tot € 195.900,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden