Woolderpark

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 350.520,- tot € 365.160,-

Kenmerken

Woonoppervlak
105 - 155m2
Kaveloppervlak
275 - 300m2
Inhoud
445 - 595m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Aan de rand van Hengelo, nabij het prachtige landgoed Twickel, worden in een parkachtige omgeving vrijstaande woningen, tweekappers, semi-bungalows, tweekapper bungalows en geschakelde bungalows ontwikkeld. Het appartementencomplex is inmiddels gerealiseerd en volledig bewoond.

Natuur, ruimte, rust, water en groen, maar óók voorzieningen op loopafstand en het centrum van Hengelo binnen handbereik. Woolderpark is ontwikkeld in nauwe samenspraak met toekomstige bewoners. Binnen het concept staan ruimte, luxe en vrijheid centraal. Wonen in Woolderpark is wonen zoals ú wilt.

Inmiddels zijn wij gestart met de bouw van achttien grondgebonden woningen in fase één. In de eerste fase is nog één woning beschikbaar.

In juli 2018 is de verkoop van fase twee gestart. Woolderpark fase twee bestaat uit dertien woningen die comfortabel, duurzaam en bovenal gasloos zijn.

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Schrijf je in voor meer informatie!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woolderpark
Koopwoningen
31 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 350.520,- tot € 365.160,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden