Groots Driene

Hengelo
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Plan Groots Driene
Ruim en duurzaam wonen op royale kavels, in een halfvrijstaande woning met alles er op en eraan. Met volop scholen, sportclubs en voorzieningen in de buurt én het centrum van Hengelo op loopafstand. Groots Driene is de perfecte volgende stap in jouw wooncarrière als je op zoek bent naar meer ruimte, luxe en comfort. In totaal komen er 16 twee-onder-een-kap woningen, waarvan 8 woningen met de voorgevel naar de Isaac da Costastraat gericht en 8 woningen naar de P.C. Hooftlaan. Samen vormen de twee korte rijen een klassiek geheel met een moderne touch. En ook fijn; je hebt volop opties en mogelijkheden om de woning naar jouw eigen wens af te maken!

Locatie
In de geliefde wijk Groot Driene heb je letterlijk alles bij de hand. Je loopt zo naar winkelcentrum Groot Driene met onder andere Albert Heijn, Jumbo, Etos en Blokker, maar ook diverse speciaalzaken. Hier heb je alles voor de dagelijkse boodschappen en meer. Via de Laan van Driene en de Enschedesestraat ben je bovendien zo in de stad! Dagje ontspannen? Je bent in no time in het groene buitengebied. Ook Golfclub Drienen is vlakbij, net als vele sportclubs. In de wijk zijn volop scholen, zowel voor basisonderwijs als voorgezet onderwijs; handig!

Wonen in Groots Driene
De 16 halfvrijstaande woningen zijn royaal en worden zeer compleet opgeleverd, inclusief keuken en sanitair. Je bent dus in één keer klaar, wel zo makkelijk! Ook zonnepanelen zijn standaard. Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Alle woningen hebben een ruime, fijne tuin en een achterom. Een deel van de erfgrenzen worden standaard voorzien van een hekwerk met hedera en een poort. Wil je nog meer luxe of ruimte? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld een extra uitbouw, een carport of extra slaapkamers op zolder.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groots Driene
Koopwoningen
16

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden