Seahorse

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

€ 160.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
104 - 210m2
Kaveloppervlak
282 - 648m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Dicht bij het centrum van Hengelo ligt de wijk Woolderes. Een groene wijk met lommerrijke lanen én een industrieel verleden.
Het Seahorse-terrein wordt een heel diverse wijk met veel verschillende woningtypen. Een plek waar het historische verleden af en toe nog voelbaar is, maar waar je tegelijkertijd heel modern en fit kunt wonen. Waar de kinderen met veel plezier in een veilige omgeving kunnen buitenspelen. De woningen krijgen een stoer, industrieel uiterlijk. Dat zie je terug in de materialisering, kapvorming en detaillering. Architectuur en openbare ruimte zijn op elkaar afgestemd, waardoor een zorgvuldig vormgegeven wijk ontstaat waar bestaande kwaliteiten een prominente plek krijgen en historisch besef de basis vormt.

U kunt zich nu alvast geheel vrijblijvend inschrijven op de woningvariant die het beste past bij uw woonwensen. Door ons uw interesse te laten weten via de website www.wonenopseahorse.nl kunnen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Seahorse
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20
Prijs
€ 160.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
martijnvanessen@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden