Seahorse

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 285.000,- tot € 599.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
104 - 210m2
Kaveloppervlak
153 - 648m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Het stoere stadse wonen op Seahorse in Hengelo!

Het Seahorse-terrein wordt straks heerlijk om te wonen. Een heel diverse wijk met veel verschillende woningtypen. Een plek waar het historische verleden af en toe nog voelbaar is, maar waar je tegelijkertijd heel modern en fit kunt wonen. Waar de kinderen met veel plezier in een veilige omgeving kunnen buitenspelen.

Duurzaam en comfortabel wonen op industrieel erfgoed; Op het Seahorse-terrein woon je op een bijzondere historische plek, in de meest duurzame wijk van Hengelo, met het comfort van nu. Alle woningen zijn ontworpen volgens het nul-op-meter principe. Dit houdt in dat jouw woning, bij een normaal leefpatroon, op jaarbasis net zoveel energie opwekt als dat het verbruikt. Energieneutraal, 100% elektrisch en dus ook geheel gasloos.

We zijn inmiddels gestart met de verkoop van de woningen in fase 1 welke bestaan uit de verkoop van hybride woningen (ook wel bekend als levensloopbestendige woningen met baden en slapen op de begane grond), rij- en hoekwoningen, tweekappers en een vrijstaande woning. De woningen hebben een stoer en industrieel uiterlijk en is er veel diversiteit waardoor een speels en gevarieerd straatbeeld ontstaat. Hebben we het nog niet gehad over de ruime kavels...
Kortom, een super project.

Kans maken op een bouwnummer? Je kunt je interesse (vrijblijvend) aangeven via het online inschrijfformulier op de projectwebsite (www.wonenopseahorse.nl). Alleen volledig ingevulde formulieren tellen als inschrijving en je kunt je slechts één keer inschrijven. Na de inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin een link waarmee je de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken. Na de toewijzing van een woning wordt je uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij één van de makelaars van Nieuw Wonen Twente. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan wordt je automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst. Indien er een woning beschikbaar komt wijzen wij opnieuw toe.

Je kunt je voor dit project tevens als belangstellende aanmelden op de site van Nieuw Wonen Twente.
Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail met inloggegevens voor je persoonlijk dashboard. Hierin staan de gegevens die je bij jouw aanmelding hebt doorgegeven. Tevens worden de keuzes die je de komende tijd maakt, ook in je persoonlijke dashboard bijgehouden. Dit doen we puur om te beoordelen of ons nieuwbouwplan past bij de mogelijkheden van degenen die erin geïnteresseerd zijn.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Seahorse
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
44
Prijs
€ 285.000,- tot € 599.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
martijn@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden