online marketing

Seahorse

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 285.000,- tot € 640.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
104 - 210m2
Kaveloppervlak
153 - 648m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Het oude Seahorse-terrein in Hengelo wordt een heerlijke plek om te wonen, vlakbij de bosrijke omgeving én de binnenstad. Het wordt de meest duurzame wijk van Hengelo en een wijk met veel verschillende woningtypen. Bovendien wordt het een plek waar het historische verleden af en toe nog voelbaar is en waar je tegelijkertijd heel modern en fit kunt wonen.

Alle woningen krijgen een stoer, industrieel uiterlijk met grote raampartijen. Dat ga je terug zien in de materiaalkeuze, kapvorming en detaillering. We bieden een grote verscheidenheid van woningen. Van twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen en levensloopbestendige woningen tot vrijstaande woningen en appartementen. In de oude fabriek komen shedwoningen; loftwoningen die naar eigen wens in te richten zijn. Ook worden er vrije kavels uitgegeven, waarop je zelf je eigen droomhuis kunt bouwen.
Daarnaast zijn de woningen ontworpen volgens het nul-op-meter-principe. Dit houdt in dat jouw woning, bij een normaal leefpatroon, op jaarbasis net zoveel energie opwekt als dat het verbruikt. Energieneutraal, 100% elektrisch en dus ook geheel gasloos.

Inmiddels zijn we gestart met de verkoop van de woningen in fase 1. In deze eerste fase worden hybride woningen (levensloopbestendige woningen), rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning gebouwd.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en bespreek je woonwensen met één van onze makelaars.

Bijzonderheden:
• Alle woningen worden opgeleverd inclusief van luxe en hoogwaardig sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch
• Kies je voor een keuken, sanitair en tegels bij de geselecteerde showrooms, dan worden deze voor oplevering geplaatst
• Mogelijkheden voor baden en slapen op begane grond (hybride woningen)
• Wonen vanaf € 285.000,- v.o.n.
• Supermarkten, scholen en sportgelegenheden om de hoek
• Je woont op enkele minuten van het CS of de A1 en A35

Meer informatie

Kenmerken

Project
Seahorse
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
64
Prijs
€ 285.000,- tot € 640.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden