Woolderlanen

Hengelo
Actueel aanbod

Over dit project

Nieuwbouw wonen in Woolderlanen Hengelo

Eventjes voorstellen; “Woolderlanen is de naam!” Sinds de jaren ’50 het terrein van de Koninklijke Weefgoederen Fabriek (KWF) – beter bekend onder de naam Seahorse Hengelo in transformatie naar een karakteristieke groene en hoogwaardige nieuwbouw woonomgeving.

Transformatie
De afgelopen periode is gezamenlijk gewerkt aan de planvorming van deze plek. Een locatie waarbij de unieke sheddaken als erfgoed uit een rijk industrieel verleden dienen. Door het behoud van een aantal sheddaken is de cultuurhistorie van de locatie een onderscheidende kwaliteit. Er wordt gewerkt aan een gezamenlijk gedragen plan binnen het bestaand stedelijk gebied met een flexibel woonprogramma. Twee prachtige lanen als drager van de openbare structuur en het behoud van zeer ‘senior’ groen creëren een ‘transformatie vóór mensen’!

Woolderlanen
Wilt u ook wonen in Woolderlanen op het terrein van Seahorse in Hengelo? Vertel ons hoe!

VanWonen onderzoekt hoe u in Hengelo wilt wonen. Er wordt gedacht aan vrijstaande woningen, appartementen, twee-onder-een-kap woningen, eengezinswoningen, patiowoningen en zelfs losse bouwkavels. Maar ook de bestaande gevel wordt gebruikt in het ontwerp met de bijzondere sheddaken-woningen.

Waarvoor kiest u in Woolderlanen?
U kunt zich nu alvast geheel vrijblijvend inschrijven via www.woolderlanen.nl op de woningvariant die het beste past bij uw woonwensen. Door ons uw interesse te laten weten kunnen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woolderlanen

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
martijnvanessen@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden