Terug naar Project

Korenbloem

ENTHOUSIAST KUNNEN WE MELDEN DAT DE BOUW IN DECEMBER 2020 START!

In het project bevinden zich 52 koopwoningen waarvan 16 twee-onder-één-kapwoningen en 36 rijwoningen. De woningen zijn verdeeld over 8 verschillende woningtypen, waaronder type Korenbloem. De woningen zijn volledig gasloos en voorbereid op de toekomst. Daarnaast worden alle woningen opgeleverd inclusief badkamer met sanitair, wand- en vloertegels. Liever zelf je badkamer regelen? Dat kan! Dan brengen wij de prijs voor de projectbadkamer in mindering op de prijs van je woning. Omdat de start bouw aanstaande is, zijn reeds diverse opties vastgelegd. Ben je benieuwd naar de wijzigingen die nog wel doorgevoerd kunnen worden, neem dan vrijblijvend contact op met de makelaar en vraag naar de mogelijkheden.

Type Korenbloem
Type Korenbloem is de “grote broer” van type Amandelbloesem. Deze twee-onder-een-kapwoning heeft net als Amandelbloesem een U-vormige indeling van de begane grond met volop mogelijkheden. Je woning heeft geen kap, maar 3 volledige woonlagen, waardoor er extra veel ruimte is op de 2e verdieping. Standaard heb je in deze woning 4 slaapkamers, maar op de 2e verdieping heb je door het platte dak alle ruimte voor een 5e slaapkamer. Parkeren kun je op eigen terrein en sommige woningen worden zelfs inclusief garage opgeleverd. Deze is zo ruim dat je hier met gemak al je fietsen en andere spullen in op kunt bergen.

Alles op een rijtje:
• 6 meter breed | U-plattegrond
• Woonoppervlakte: 177 m²
• 4 ruime slaapkamers met een mogelijkheid tot extra slaapkamer op de 2e verdieping
• Voorzien van sanitair en tegelwerk
• Ruime entree in royale woning
• 3 volledige woonlagen
• Parkeren op eigen terrein
• Enkele woningen worden standaard opgeleverd met garage

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 372.500,- tot € 382.500,-
Kavel 259 m2 tot 274 m2
Woonoppervlakte 177 m2
Inhoud 613 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
44 - - 177 m2 4 613 m3 Verkocht
45 - - 177 m2 4 613 m3 Verkocht
67 - - 177 m2 4 613 m3 Verkocht
68 - - 177 m2 4 613 m3 Verkocht