Terug naar Project

Type 4

Luxe wonen in Groot Driene!

In de geliefde wijk Groot Driene, wordt het voormalige Tebodin-gebouw omgetoverd tot een luxe appartementencomplex met 28 appartementen en één penthouse. De appartementen variëren in woonoppervlakte van een kleine 100 m² tot circa 180 m².

Licht, luxe en ruimte, dat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe appartementen in Drienerstaete. Het gebouw is statig en ruim van opzet en in perfecte harmonie met de omgeving. De gevel is gemetseld in drie verschillende kleuren. Hierdoor ontstaan er drie duidelijke herkenbare bouwdelen, elk met zijn eigen kleur en uitstraling. Het geheel zorgt voor een stijlvolle, warme uitstraling. De grote balkons zijn volledig transparant zodat de fraaie aanblik van de gevel niet verstoord wordt.

Het gebouw herbergt 29 appartementen, 7 per verdieping en 1 penthouse op de vijfde laag. Alle appartementen zijn per lift bereikbaar en hebben een eigen parkeerplaats. Op de begane grond heeft u een berging voor bijvoorbeeld uw fiets. Vanaf hier kunt u ook, met de trap of met de lift, naar uw eigen verdieping. Ook heeft elk appartement een eigen buitenruimte. De zonnige balkons zijn erg ruim, een unicum in Hengelo!

Binnen heeft u een zee van ruimte. De appartementen hebben een ruime hal, een grote woonkamer met een open keuken, 2 slaapkamers en badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel, uitgevoerd met luxe sanitair en tegelwerk.
Door de vele, grote ramen, heeft u overal volop inval van daglicht. Type 4 heeft een balkon van 19 m².

Bij een droomhuis, hoort een droomkeuken. Strak en modern of juist romantisch en landelijk? U mag het zelf uitkiezen en creëert zo uw eigen persoonlijke droomkeuken. De appartementen worden opgeleverd inclusief luxe keuken van SieMatic met hoogwaardige apparatuur van Siemens.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 275.000,- tot € 295.000,-
Kavel
Woonoppervlakte 108 m2
Inhoud 324 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
4 - - 108 m2 2 324 m3 Verkocht
11 - - 108 m2 2 324 m3 Verkocht
18 - - 108 m2 2 324 m3 Verkocht
25 - - 108 m2 2 324 m3 Verkocht