Terug naar Project

Type 8 - Penthouse

Maximale luxe!

In de geliefde wijk Groot Driene, wordt het voormalige Tebodin-gebouw omgetoverd tot een luxe appartementencomplex met 28 appartementen en één penthouse.

Licht, luxe en ruimte, dat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe appartementen in Drienerstaete. Het gebouw is statig en ruim van opzet en in perfecte harmonie met de omgeving. De gevel is gemetseld in drie verschillende kleuren. Hierdoor ontstaan er drie duidelijke herkenbare bouwdelen, elk met zijn eigen kleur en uitstraling. Het geheel zorgt voor een stijlvolle, warme uitstraling. De grote balkons zijn volledig transparant zodat de fraaie aanblik van de gevel niet verstoord wordt.

Het penthouse is werkelijk een uniek appartement. Uniek in grootte, in uitstraling en in afwerking. Alleen al het fantastische dakterras van maar liefst 257 m² op het zuiden gelegen is een bezienswaardigheid op zich. Verder heeft u een enorme woonkamer met open woonkeuken en een zee aan bergruimte.

Met maar liefst 3 slaapkamers, 2 badkamers en 3 toiletten, is het herbergen van logees of gasten geen enkel probleem.

Het neusje van de zalm, het pareltje van Drienerstaete, het toppunt van stijlvol wonen, het grootste appartement wat momenteel te koop is in Hengelo... het gaat allemaal op voor dit fantastische penthouse!

Als koper van het penthouse kunt u uw nieuwe woonruimte helemaal in uw eigen smaak en naar uw eigen wensen uit laten voeren. Indeling, uitvoering en afwerking, u bepaalt!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 829.250,-
Kavel
Woonoppervlakte 323 m2
Inhoud 969 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
29 - - 323 m2 3 969 m3 Verkocht