Novito Wonen in Noaberschap

Hengelo - Hengelo
Archief

€ 800,- p.m. tot € 900,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
85 m2

Over dit project

In de wijk Veldwijk Noord in Hengelo komen 11 prachtige, unieke huurwoningen voor ouderen in een bijzondere woonvorm.

Iedere bewoner heeft hier zijn eigen woning met een terras. Alle woningen hebben het leefniveau gelijkvloers op de begane grond met een ruime tuingerichte woonkamer, eetgedeelte, keuken, slaapkamer en badkamer. Het totale oppervlak hiervan bedraagt ca. 55m2. De woningen hebben boven een entresol van nog eens ca. 30m2 die voor bewoners vrij indeelbaar is. Zo heb je een woning die voor eenpersoonshuishoudens of eventueel met 2 personen zeer geschikt is. Tenslotte zijn de woningen helemaal voorbereid op eventuele toekomstige zorgbenodigdheden. De Novito woningen zijn er op gericht dat je er als bewoner zo lang mogelijk kunt blijven wonen als je wilt.
 
Naast je eigen woning kun je als bewoner gebruik maken van een binnentuin en een gezamenlijke ontmoetingsruimte.
De woningen zijn gesitueerd in de nabijheid van het stadscentrum en omgeven door diverse belangrijke voorzieningen, zoals openbaar vervoer, supermarkt, watertorenpark en gezondheids- /zorgvoorzieningen.
 
Behalve dat het fijne woningen zijn om in te wonen zijn ze ook enorm duurzaam. Alle woningen zijn circulair, energieneutraal en wekken hun eigen energie op. Ze zijn dus niet meer aangesloten op het gasnet. Als bewoner profiteer je hier van mee, omdat je geen abonnement bij een energieleverancier dient af te sluiten en je totale woonlasten hierdoor lager worden.

Het huurniveau van de woningen ligt tussen €800,- en €900,-. (dit is exclusief bijdrage voor gezamenlijke ruimtes en voorzieningen, energie en servicekosten)

Schrijf je nu in als geinteresseerde!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Novito Wonen in Noaberschap
Huurprijs (p.m.)
€ 800,- tot € 900,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Huur
Verwarming
Groene Energie
Overige
Terras, Zorg
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden