't Groothuis

Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

€ 225.000,- tot € 400.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 155m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Op de plek waar eerder discotheek Groothuis in Hengelo was gevestigd gaat het weer swingen en bruisen. Wie wil er nou niet wonen met de binnenstad op loopafstand? Alle voorzieningen, inclusief openbaar vervoer min of meer naast de deur gelegen. Op deze plek is de afgelopen jaren al veel nieuws gerealiseerd en nu staan we aan de vooravond van de afronding van het plangebied.

Er worden ruime en moderne appartementen en enkele fantastische penthouses gebouwd. In de planontwikkeling is rekening gehouden met ruime balkons die een goede bezonning hebben, zonder dat de tuinen van de Dr. Schaepmastraat hier hinder van zullen ondervinden. De appartementen zijn tussen 100 en 155 vierkante meter groot. Hierdoor kunnen mooie plattegronden, met minimaal 2 tot 3 kamers worden gerealiseerd.

Wilt u ook wonen op deze bruisende plek? Wees er dan snel bij en schrijft u zich in.
Wij houden u graag op de hoogte van de planontwikkeling.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Groothuis
Koopwoningen
28
Prijs
€ 225.000,- tot € 400.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
10 tot 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden