Park Veldwijk - Athenestraat - 10 tweekappers

Hengelo - Hengelo
Archief

€ 326.000,- tot € 339.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 115m2
Kaveloppervlak
257 - 285m2
Inhoud
440 - 480m3

Over dit project

Wij zijn gestart met de verkoop van 10 ruime, duurzame twee-onder-één-kapwoningen op het vernieuwde Park Veldwijk in Hengelo. De sfeervolle woningen worden gebouwd aan de Athenestraat met uitzicht op de watertoren en het nieuw aangelegde park. Een prachtige plek nabij alle voorzieningen zoals scholen, uitvalswegen, winkelcentra, binnenstad, park en sportvoorzieningen.

De kavels zijn ruim en de tuinen hebben een ideale ligging op het zuidwesten. Tevens wordt er aan de achterzijde een brede groenstrook aangelegd waardoor er veel privacy ontstaat. De badkamer en toilet worden luxueus afgewerkt met mooie tegels, kwaliteit sanitair van Villeroy & Boch, en Grohe kranen. Bij de vrij op naam prijs is een keukencheque ter waarde van € 4500,- (inclusief btw) inbegrepen. Natuurlijk kun je zelf je eigen indeling, stijl en afwerking bepalen.

De toepassing van hoogwaardige materialen en fraaie elementen zoals schoorstenen zorgen er voor dat de huizen een luxe uitstraling hebben. De kunststof ramen en kozijnen worden aan de buitenzijde uitgevoerd met een houtnerf. Onderling verschillen de woningen door variatie in metselwerk en kozijnen.

Bijzonderheden:
- gasloos, aansluiting op warmtenet;
- keuken cheque € 4500,- inclusief btw, Raab Karcher Vriezenveen;
- vloerverwarming begane grond en 1e verdieping;
- standaard zonnepanelen;
- variatie in gevels;
- volop keuzevrijheid en mogelijkheden;
- Kavels vanaf 257 tot 285 m2;
- kavels 1 met extra brede garage;
- kavel 10 met uitbouw woonkamer;

Nieuwsgierig? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek op één van onze vestigingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Veldwijk - Athenestraat - 10 tweekappers
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Prijs
€ 326.000,- tot € 339.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden