Broekzoom

Hengelo - Hengelo
Archief

€ 360.500,- tot € 406.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
157 - 157m2
Kaveloppervlak
239 - 370m2
Inhoud
590 - 590m3

Over dit project

Aan de rand van de wijk Het Broek, in het noorden van Hengelo, ligt het nieuwbouwproject Broekzoom. Wakker worden met de geluiden van fluiten de vogels. Even een rondje joggen in de eerste zonnestralen. Wonen in Broekzoom betekent genieten van rust, ruimte en de weidsheid van een landelijke omgeving.
Naast de rust en ruimte geniet je van alle voorzieningen voor jong en oud in de buurt.

Dit project bestaat uit 28 twee-onder-een-kapwoningen in twee verschillende types. De woningen zijn standaard bijna 6 bij 11 meter, dus heerlijk ruim. Wil je nog meer ruimte, dan zijn er ook nog uitbreidingsmogelijkheden. De woningen worden opgeleverd inclusief lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, stille mechanische ventilatie. Het sanitair, tegelwerk en een keuken in inbegrepen.

RUIM, COMPLEET EN COMFORTABEL dat geldt voor alle twee-onder-een-kapwoningen in Broekzoom. Je hebt keuze uit twee verschillende plattegronden waarbij type A de keuken en de badkamer zich aan de voorzijde van de woning bevinden, en bij type B aan de achterzijde. Een uitbouw is voor beide types mogelijk. Je kan dan kiezen voor een uitbouw van 1,20 en 2,40 meter. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, neem gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

MODERN EN UITGEWERKT MET FRAAIE DETAILS
De architectuur van de woningen is modern, maar ook met een verfijnde en stijlvolle afwerking. Kijk maar eens naar de details in het metselwerk. Er zijn subtiele kleurverschillen in de gevelsteen, opvallende kleurvakken her en der en bijvoorbeeld een markant verticaal raam aan de zijkant van de woning. Door het verspringen van de witte vlakken, heeft bijna elke woning een unieke uitstraling. Ook de berging is gebouwd in een afwijkende kleur. Allemaal subtiele accenten die zorgen voor een stijlvol geheel.

Project Broekzoom ligt aan de rand van een gezellige woonwijk en grenzend aan groene landerijen in de nabijheid van Deurningen. Vanuit je woning wandel je zo de weidse omgeving in. In het bestemmingsplan staat dat dit project het sluitstuk van de wijk is. Dat betekent dat je groene woonomgeving ook gewoon groen blijft.

Zelf bouwen op Broekzoom? Dat kan op één van de allerlaatste 3 kavels!
Binnen het plan Broekzoom heb je namelijk de kans om je eigen droomhuis te realiseren. Zelf of samen met bijvoorbeeld een architect of bouwbegeleider. Het mooie is: je bent helemaal vrij in wat je bouwt, als je maar rekening houdt met de voorwaarden uit het beeldkwaliteitsplan en de bestemmingsplanregels die de gemeente heeft opgesteld voor Broekzoom. De aannemer en architect kies je zelf.

Op de projectwebsite broekzoomhengelo.nl zijn o.a. de geldende bouwregels, het beeldkwaliteitsplan, en een kavelpaspoort te downloaden.
Heb je tips of hulp nodig, dan denken wij uiteraard graag met je mee.

Meer weten? Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Broekzoom
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
28
Prijs
€ 360.500,- tot € 406.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden