Lange Wemen

Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

Over dit project

In hartje Hengelo verrijst een nieuw woon- en winkelgebied: Lange Wemen. Het oude winkelcentrum maakt plaats voor een nieuwe woonwijk, een nieuw winkelcentrum met appartementen, een horecaplein en ondergronds parkeren. Lange Wemen wordt een mooi, leuk en levendig stuk nieuwe stad, op een prachtlocatie in het centrum van Hengelo.

In de komende jaren worden in Lange Wemen tussen de 250 en 300 woningen ontwikkeld en gebouwd, naast 4.000-5.000 m2 aan commerciƫle ruimte. Parkeren kan straks in een ondergrondse parkeergarage met twee parkeerlagen. Een nieuwe horecaplein tegenover het Stadhuis biedt plek aan eten, drinken en slapen en vormt het gezellige hart van het nieuwe Lange Wemen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van Lange Wemen? Schrijf je dan in via www.langewemen.nl. We houden je graag op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lange Wemen
Type woningen
Appartement, Herenhuis

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden