Stadswoningen Marskant Hengelo

Hengelo - Hengelo
Actueel aanbod

€ 73.000,- tot € 105.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
150 - 215m2

Over dit project

Droom jij van wonen in het bruisende hart van Hengelo? Dan is dit jouw moment om die droom werkelijkheid te maken. Langs de Marskant, in het hart van de stad, krijg je de unieke kans om je eigen huis te bouwen. We hebben ruimte voor 16 tot 18 luxe herenhuizen met 3 tot 4 verdiepingen verdeelt over 2 blokken. Deze woningen hebben een gevarieerde en stadse uitstraling, waarbij de woningen wel familie van elkaar zijn, maar tegelijk onderling verschillen.
Wat het nog specialer maakt? Jij hebt de regie. Bepaal de breedte van je kavel en creƫer je droomhuis naar jouw smaak. Kies een architect die past bij jouw stijl, en selecteer vervolgens de aannemer die jouw droomhuis tot leven brengt.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de mogelijkheden langs de Marskant en maak je woondromen waar. Pak deze unieke kans en begin met dromen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stadswoningen Marskant Hengelo
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 73.000,- tot € 105.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden