Badhuis

Hengelo - Hengelo
Archief

€ 249.000,- tot € 685.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
66 - 149m2
Inhoud
200 - 475m3

Over dit project

NOG MAAR ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!

29 fraaie appartementen in het Badhuis Hengelo, te koop via Nieuw Wonen Twente en Dekkers Garantiemakelaars!

Daar waar menig bewoner van Hengelo bekend is met de locatie, door historie en de ligging in het centrum, zal een nieuw appartementencomplex worden gerealiseerd met 29 variƫrende, fraaie en luxe afgewerkte appartementen. Door de diversiteit in ligging, afmetingen en prijsklassen is het complex voor een brede doelgroep bereikbaar.

De locatie is in hartje centrum gelegen, waardoor praktisch alle voorzieningen in de directe nabijheid zijn terug te vinden; dit maakt het Badhuis uniek. Rekening houdend met de historie van de locatie, zal het Badhuis terug te zien zijn in de architectuur van het gebouw. Door toepassing van veel glas ter hoogte van de eerste verdieping ontstaat een transparante laag die de scheiding tussen "oud" en "nieuw" benadrukt.

Het complex wordt afgewerkt met een verzorgd en aangelegd buitenterrein. Toegang wordt verschaft door middel van een slagboom en iedere woning heeft in ieder geval een eigen parkeerplaats op het terrein en een berging in de onderbouw.
De appartementen zelf worden standaard erg compleet afgewerkt en opgeleverd. Zo is het sanitair inbegrepen, zijn de appartementen standaard voorzien van een keukenopstelling met inbouwapparatuur en worden alle woningen, gelegen aan de zuid-/ en westzijde, voorzien van zonwering. Daarnaast is voor de meeste appartementen kenmerkend dat er een bovengemiddeld grote buitenruimte aanwezig is; bij het Badhuis treft u in veel gevallen een balkon van 18 m2!

Kortom, bent u op zoek naar luxe, op een toplocatie in het centrum van Hengelo, waarbij gelijkvloers wonen met veel buitenruimte de standaard is? Dan is het Badhuis wellicht iets voor u!

LET OP: DE VERMELDE PRIJZEN GELDEN INDIEN DE EIGENDOMSOVERDRACHT VAN HET APPARTEMENTSRECHT VOOR 15 JUNI AANSTAANDE PLAATSVIND.
NA DIT TIJDSTIP ZULLEN WE DE PRIJZEN MET CA. 4% MOETEN VERHOGEN ALS GEVOLG VAN HOGERE BELASTING BIJ EIGENDOMSOVERDRACHT!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Badhuis
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
29
Prijs
€ 249.000,- tot € 685.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden