Terug naar Project

Type C

DE VERKOOP VAN HET BADHUIS IS GESTART!

29 fraaie appartementen in het Badhuis Hengelo, te koop via Nieuw Wonen Twente en Dekkers Garantiemakelaars!

Daar waar menig bewoner van Hengelo bekend is met de locatie, door historie en de ligging in het centrum, zal een nieuw appartementencomplex worden gerealiseerd met 29 variƫrende, fraaie en luxe afgewerkte appartementen. Door de diversiteit in ligging, afmetingen en prijsklassen is het complex voor een brede doelgroep bereikbaar.

De locatie is in hartje centrum gelegen, waardoor praktisch alle voorzieningen in de directe nabijheid zijn terug te vinden; dit maakt het Badhuis uniek. Rekening houdend met de historie van de locatie, zal het Badhuis terug te zien zijn in de architectuur van het gebouw. Door toepassing van veel glas ter hoogte van de eerste verdieping ontstaat een transparante laag die de scheiding tussen "oud" en "nieuw" benadrukt.

Het complex wordt afgewerkt met een verzorgd en aangelegd buitenterrein. Toegang wordt verschaft door middel van een slagboom en iedere woning heeft in ieder geval een eigen parkeerplaats op het terrein en een berging in de onderbouw.
De appartementen zelf worden standaard erg compleet afgewerkt en opgeleverd. Zo is het sanitair inbegrepen, zijn de appartementen standaard voorzien van een keukenopstelling met inbouwapparatuur en worden alle woningen, gelegen aan de zuid-/ en westzijde, voorzien van zonwering. Daarnaast is voor de meeste appartementen kenmerkend dat er een bovengemiddeld grote buitenruimte aanwezig is; bij het Badhuis treft u in veel gevallen een balkon van 18 m2!

Kortom, bent u op zoek naar luxe, op een toplocatie in het centrum van Hengelo, waarbij gelijkvloers wonen met veel buitenruimte de standaard is? Dan is het Badhuis wellicht iets voor u!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 249.000,-
Woonoppervlakte 66 m2
Inhoud 210 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
41 - 66 m2 1 210 m3 Verkocht