Bataafse Kamp - voormalig schoolgebouw

Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Inhoud
1 - 1m3

Over dit project

HEB JE INTERESSE IN DE NIEUWBOUWLOCATIE VAN DE VOORMALIGE SCHOOL DE BATAAFSE KAMP IN HET CENTRUM VAN HENGELO?

Dan vernemen wij dat graag van je!
Meld je geheel vrijblijvend aan via onze site en wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Bataafse kamp middels digitale nieuwsbrieven van Nieuw Wonen Twente.

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail met inloggegevens voor je persoonlijk dashboard. Hierin staan de gegevens die je bij jouw aanmelding hebt doorgegeven. Tevens worden de keuzes die je de komende tijd maakt, ook in je persoonlijke dashboard bijgehouden. Dit doen we puur om te beoordelen of ons nieuwbouwplan past bij de mogelijkheden van degenen die erin geïnteresseerd zijn.

Nieuw Wonen Twente is h├ęt nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Goed gevonden!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bataafse Kamp - voormalig schoolgebouw
Start verkoop
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
1
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden