online marketing

Bataafse Kamp - voormalig schoolgebouw

Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

€ 292.500,- tot € 740.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 200m2
Inhoud
235 - 645m3

Over dit project

EXTRA OPEN DAG 25 SEPTEMBER VAN 11:00 tot 13:00

De Bataafse Kamp, een voormalig school in het centrum van Hengelo, gaat verbouwd worden tot een prachtig appartementencomplex met 38 woningen in het hogere segment.

De afgelopen periode is er veel gebeurd rondom Bataafse Kamp. Met name in het park is NTP druk geweest met de aanleg van het vernieuwde park. Er is een fantastische nieuwe vijver aangelegd. Ook zijn er nieuwe wandelpaden, parkeerplaatsen en een wadi. Niet alleen in het park zijn we druk geweest, ook achter de schermen!

Start verkoop 18 september
Wij zijn enorm verheugd dat wij op zaterdag 18 september 2021 in verkoop gaan met Bataafse Kamp. Om 11.00 uur zullen we gaan starten met een start verkoop event op locatie* waarbij je de mogelijkheid krijgt om tot 14.00 uur in het gebouw te gaan kijken. Je kunt dan de sfeer in de trappenhuizen proeven en genieten van het toekomstige uitzicht. Twijfel je tussen een aantal woningen? Dan is dit de kans om jouw keuze op basis van je gevoel en het uitzicht te maken. Er staat er een gespecialiseerd verkoopteam voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen.
Kan jij 18 september niet? Dan is er op 25 september een extra gelegenheid om te komen kijken.
Van 11:00 tot 13:00 ben je welkom!

Digitale inschrijving
De verkoop van de 44 woningen in Bataafse Kamp gaat op basis van een digitale inschrijving via jouw account van woneninbataafsekamp.nl. De inschrijvingsperiode loopt van zaterdag 18 september 2021 tot zondag 3 oktober 2021. Heb je nog geen account? Maak deze dan nu aan!

*Goed om te weten
We hopen op een start verkoop en een open huis op locatie en houden nauwlettend het advies van de overheid en de RIVM richtlijnen in de gaten. Mocht de situatie omtrent Covid-19 veranderen dan zullen wij genoodzaakt zijn om aanpassingen te doen, dit kan betekenen dat je je vooraf op moet geven voor een tijdvak of in het uitzonderlijkste geval dat we de events moeten annuleren. Wij zullen je tijdig per nieuwsbrief informeren.

Bij de transformatie blijft de oude sfeer van de school zoveel mogelijk gehandhaafd. Zo blijven de trappenhuizen en de hele structuur van het gebouwd bewaard. Je kunt straks de oude school nog voelen. Heb jij interesse in dit transformatieproject of zou jij er in de toekomst zelfs graag willen wonen? Meld je vrijblijvend aan via de 'Ik heb belangstelling'-knop, laat je gegevens en woonwensen achter, dan zorgen wij ervoor dat we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de Bataafse Kamp.

APPARTEMENTEN
Alle 20 appartementen in Bataafse Kamp zijn uniek, maar hebben 1 belangrijke overeenkomst: De grote raampartijen die zo kenmerkend zijn voor het gebouw. Door die grote ramen heeft u niet alleen een prachtige lichtinval in huis, maar ook een goed uitzicht op het binnenhof, het park en/of de stad. De appartementen hebben 1 tot 3 slaapkamers, een eigen buitenruimte, een berging in het souterrain en een eigen parkeerplaats aan de zijde van de Drienerstraat. Kies het appartement dat bij u past!

Kenmerken
Elk appartement is uniek
Het uitzicht varieert op park, binnenhof en/of stad
Grote raampartijen en hoge plafonds
De buitenruimte op het zuiden varieert in een tuin, balkon of ruimte op de verhoogde plint aan het binnenhof
Voorzien van Bulthaup keuken en luxe badkamer inclusief tegelwerk

Gasloos
Verwarmen en verkoelen d.m.v. bodemwarmte en warmtepomp
Eigen parkeerplaats en berging
Woonoppervlakte van 70 tot 130 m²

PENTHOUSES
De vier penthouses bovenop het hoofdgebouw vormen de kroon op het project. In tegenstelling tot de rest van het gebouw zijn deze penthouses helemaal nieuw. De combinatie van glas en staal vormt een prachtig contrast met het metselwerk en geeft het gebouw allure. Tegelijk zijn de penthouses door de iets terugliggende gevel bescheiden opgesteld. De penthouses hebben een royale woonoppervlakte en een extra hoog plafond. Door het vele glas heeft u hier een magnifiek uitzicht over de stad en het park.

Kenmerken
Prachtig uitzicht over park en stad
Dakterras op het zuiden van ruim 22m² met openslaande deuren
Inclusief zonwerende screens op het zuiden
Bij penthouse 27 & 30 een lift voor de deur
Voorzien van Bulthaup keuken en luxe badkamer inclusief tegelwerk

Gasloos
Verwarmen en verkoelen d.m.v. bodemwarmte en warmtepomp
Eigen parkeerplaats en berging
Woonoppervlakte van 140 tot 150 m²

MAISONNETES
In één van de acht bijzondere maisonnettes is de authentieke charme van de vroegere schoollokalen nog voelbaar. Op de plek waar kinderen in de schoolbanken zaten, staat nu uw heerlijke loungebank. De maisonnette heeft twee woonlagen en twee slaapkamers. U woont in een voormalig schoollokaal en slaapt op de zolderverdieping of in het souterrain. Met de heerlijk grote raampartijen geniet u van veel lichtinval en een prachtig uitzicht op het binnenhof, het park of de stad.

Kenmerken
Elke maisonnette is uniek
Ruime woning door twee verdiepingen
Veel daglicht via de grote raampartijen
Slapen op zolder of in het souterrain
De buitenruimte varieert in een tuin, balkon of ruimte op de verhoogde plint aan het binnenhof
Voorzien van Bulthaup keuken en luxe badkamer inclusief tegelwerk

Gasloos
Verwarmen en verkoelen d.m.v. bodemwarmte en warmtepomp
Eigen parkeerplaats en berging
Woonoppervlakte van 115 tot 200 m²

PARKWONINGEN
Zet de dubbele deuren open en laat het zonlicht en de vogelgeluiden de woonkamer binnenstromen. In één van de zeven parkwoningen woont u – zoals de naam al zegt – praktisch in het park. Vanaf de bank in de woonkamer geniet u van een prachtig uitzicht over uw eigen tuin, die naadloos overgaat in het openbaar groen. De parkwoningen bevinden zich in de voormalige gymzalen in de uiteinden van het gebouw. De tuingerichte woonkamer ligt op het zuiden. Hier geniet u de hele dag door van veel licht.

Kenmerken
Unieke ligging aan het park
Tuin op het zuiden variërend in grootte van 18 tot 37 m²
Openslaande deuren met prachtig uitzicht over het park
Voorzien van Bulthaup keuken en luxe badkamer inclusief tegelwerk

Gasloos
Verwarmen en verkoelen d.m.v. bodemwarmte en warmtepomp
Eigen parkeerplaats en berging
Woonoppervlakte van 110 tot 170 m²

STADSVILLA'S
Heerlijk ruim én sfeervol wonen kan in één van de vijf stadsvilla’s. Deze stadsvilla’s bevinden zich in de zijvleugels en kijken uit over het binnenhof, waar kinderen kunnen spelen en buurtbewoners elkaar ontmoeten. Er is altijd wel iemand om een praatje mee te maken. Liever even terugtrekken? Dan heeft u in de royale stadsvilla legio mogelijkheden. Met drie of vier woonlagen is er voor iedereen een eigen plekje te vinden. De verdiepingen worden verbonden door een grote trappartij die zich in de voormalige schoolgang bevindt. Samen met de hoge plafonds geeft dit de woningen een unieke sfeer.

Kenmerken
Fantastische ligging aan binnenhof
Hoge plafonds en grote raampartijen
Buitenruimte op een verhoogde plint aan het binnenhof
Voorzien van Bulthaup keuken en luxe badkamer inclusief tegelwerk

Gasloos
Verwarmen en verkoelen d.m.v. bodemwarmte en warmtepomp
Eigen parkeerplaats en berging
Woonoppervlakte van 135 tot 180 m²

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bataafse Kamp - voormalig schoolgebouw
Start verkoop
18-09-2021
Koopwoningen
44
Prijs
€ 292.500,- tot € 740.000,-
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden