Esreyn

Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wil je straks op één van de mooiste plekjes in Hengelo wonen? Schrijf je dan nu in voor het prachtige nieuwbouwplan Esreyn! De appartementen van Esreyn laat trots Stork herleven.

Dit unieke plan bestaat uit 43 duurzame appartementen en penthouses met een eigentijds afwerkingsniveau, waarvan 31 koopappartementen. Hier woon je ruim, modern, luxe en met een echt buitengevoel, zelfs middenin de stad. Esreyn heeft de uitstraling van de 21ste eeuw. Het oude Stork pand krijgt zo haar verdiende kwaliteitsimpuls.

GEEF JEZELF DE RUIMTE EN COMFORT
Beleef Hengelo’s nieuwe trots. Deze begint al bij de ruime entree. Hier voel je nog de sfeer van vroeger toen Stork hier nog zijn kantoor had. Terwijl de mooie details bewaard zijn gebleven, biedt Esreyn met de nieuwe appartementen het comfort en de luxe van deze tijd. Bewoners kunnen tot hoge leeftijd genieten van deze toepassingen.

DUURZAAM WONEN BIJ ESREYN
Esreyn heeft verschillende type appartementen. De appartementen worden levensloop bestendig gebouwd, hetgeen inhoudt dat de bewoners in lengte van tijd kunnen genieten van de voorzieningen die hiervoor zijn aangebracht. De appartementen hebben volop indelingsmogelijkheden en zonnige buitenruimtes. Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats aan de overzijde van Esreyn. Tevens heeft ieder appartement in de kelder gelegenheid tot het plaatsen van een elektrische fiets.
Optimaal geïsoleerd, duurzaam opgewekte energie, verwarming middels stadsverwarming en hoogwaardig gebruikte materialen zoals kunststof kozijnen. Kortom deze appartementen zijn klaar voor de toekomst, jij ook?

“Esreyn heeft als kracht het totaalpakket: het is luxe, heeft een mooie locatie, duurzaam en sfeervol ineen! Er is voor jong én oud wat te beleven.”

Heb je interesse? Kijk voor meer informatie op de site van Esreyn, esreyn.nl en schrijf je in.

Nieuw Wonen Twente
Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Esreyn
Start verkoop
2021 (2e kwartaal)
Koopwoningen
31
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden