De Bieb Hengelo

Hengelo - Hengelo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

DE BIEB VOOR DE BUURT
WONEN, WERKEN, ONTMOETEN, DELEN EN GROEIEN

De voormalige Stork bibliotheek aan de Vondelstraat in Hengelo spreekt tot de verbeelding. Het iconische gebouw domineert al bijna 100 jaar het straatbeeld en was een plek waar Hengeloërs elkaar ontmoetten en kennis deelden. Aan die functies wordt nu een nieuw hoofdstuk toegevoegd met woningen, werkplekken en een kweekkas. Een uniek en duurzaam plan, waarmee we nieuw elan geven aan een historisch gebouw, speciaal voor de toekomstige bewoners, gebruikers én de buurt. Want wonen, werken, ontmoeten, delen en groeien doe je samen. Welkom in De Bieb in Hengelo.
EEN UNIEK WOON-, WERK- EN LEEFCONCEPT WAAR ONTMOETEN, DELEN EN VERBINDEN CENTRAAL STAAN

De rijke historie van de voormalige Stork bibliotheek komt in de plannen voor de Bieb weer tot leven met hetzelfde oorspronkelijke doel: ontmoeten, verbinden en delen. Het behouden van deze historische functie nemen we zelfs letterlijk door er een minibibliotheek te realiseren. We laten het monumentale pand zoveel mogelijk intact door te focussen op de handvatten die het gebouw nu al biedt.
Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.debiebhengelo.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Bieb Hengelo
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hengelo.

Aanmelden